سلام. من واقعا نمیدونم شما تو این ازدواج دنبال چی هستی؟ داری به این خانم ترحم میکنی؟ من به عنوان یه دختر وقتی سن این خانم بودم اصلا فکر ازدواج هم نمیکردم چه برسه به صیغه شدن!!! شما هم به عنوان یه پسر هنوز خیلی خام هستی که بتونی زندگی مشترک تشکیل بدی گرچه از نظر مالی بقیه حمایتت میکنند ولی همین که چنین تصمیمی گرفتی نشون میده شما به سن بلوغ عاطفی و عقلانی نرسیدی. این خانم که اینقدر ویژگی مثبت دارن چرا با کسی ازدواج نمیکنن؟ این خانم که مذهبی هستن میدونن بعد از مرگ شوهرشون باید عده نگه دارن و تا یه زمانی فکر میکنم 4 ماه با هیچ مردی رابطه جنسی نداشته باشن؟ شما هم الان فقط برای رفع نیاز جنسیت این تصمیم رو گرفتی وگرنه خودت هم میدونی بعد از سه ماه با این خانم ازدواج دائم نمیکنی چون اون موقع نظر خانواده ات هم مهمه که حتما اجازه نمیدن مخصوصا فردی مثل شما که از نظر مالی به خاناوده اش وابسته است. بذار این کار خیر رو بقیه در حق این خانم انجام بدن. شما بهتره فعلا درستو بخونی و به جای تمرکز بر مسائل جنسی به بقیه جنبه های زندگیت برسی.

. شما بهتره فعلا درستو بخونی و به جای تمرکز بر مسائل جنسی به بقیه جنبه های زندگیت برسی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)