به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 39 , از مجموع 39
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    واقعا بچه می تونه بدون پدر و یامادر و یا هر دو زندگی کنه! چه اشکالی داره؟
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

2. کاربر روبرو از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده است .

user12 (شنبه 13 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط user12 نمایش پست ها
    بهتره ندانسته اظهار نظر نکنید؛ بعدش هم نظر شخصی شما اصلا مهم نیست! در اسلام ما نظر و سلیقه شخصی نداریم هرچی خدا بگه. کسی هم نیستیم حرف خدا رو نقد کنیم چون خدا ما رو آفریده اون از ما بهتر میدونه.
    دوست عزیز کاش یکم با آرامش تر جواب میدادی ! من اگه نظری دادم نظر شخصی بود همون طور که افکار و اعتقادات شما شخصی هست ! هر انسانی آزاده برای انتخابه راهش .
    من خودم آدم نسبتا مذهبی و اهل انجام واجبات هستم و به خدا و قرآن و ... اعتقاد کامل دارم ، مشکل من فقط در صیغه هست که به نظر یهجای کار میلنگه !
    اون مطالبی رو هم که آدرس دادی من 4 ، 5 سال قبل مطالعه کردم اما قانع نشدم !

نقل قول نوشته اصلی توسط user12 نمایش پست ها
    اولا جلوگیری میشه بچه دار نشه دوما بچه دار شد یا خودم جمع میکنم یا خودش جمع میکنه یا اینکه میدیم به دولت به پرورشگاه بره
    واقعا منطقت منو گرفت ! خیلی باهالی ! اگه الان خودت حاصله یک ازدواج موقت بودی و تو پرورشگاه بزرگ شده بودی بازم این قدر راحت نظر میدادی !

من اهل دوست دختر و زنا کردن نیستم ، مجردم هستم ! اما حاضرم خودمو با کاراهای مختلف سرگرم کنم نه این که برم ازدواج موقت کنم ! چون دوست دارم تنم فقط برای همسرم باشه ، احساسم فقط برای همسرم باشه ، نمیخوام تنوع طلب بشم ، نمیخوام فردا روز وقتی در کناره همسرم هستم و رابطه داریم یاده زنای دیگه بیوفتم ! شما بهتره بری به درس و دانشگاهت برسی هنوز زوده !

4. 2 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 13 مهر 92), مصباح الهدی (شنبه 13 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام user12,

چند نکته:

۱- همانطور که دوستان پیشتر اشاره کردند، شما خوشبینی بیش از اندازه دارید، نگاهی‌ به مشکلات دوستان در این تالار بیندازید. فکر می‌کنید همه قبل از ازدواج این مشکلات را داشته اند؟

خیر، خیلی‌‌ها قبل از ازدواج ساعت‌ها با یکدیگر صحبت کرده اند، سعی‌ کرده اند یکدیگر را بشناسند، و عاشق یکدیگر بوده اند، اما وقتی‌ وارد زندگی‌ مشترک واقعی شده اند، به مشکل خورده اند.

حالا سوال اساسی‌ این هست، شما چطور روی آینده خودتان تنها بر اساس شنیده ها، از یک دوست به ظاهر مطمئن ریسک می‌کنید؟

این دوست را به ظاهر مطمئن مینامم، چرا که ایشان هم در زندگی‌ مشترک به شکست خورده اند، اگر زندگی‌ مشترک موفقی‌ داشتند، شک نکنید هیچگاه به زن دیگری پناه نمیبردند. دوست عزیز، زندگی‌ واقعی‌ با زندگی‌ که در فیلم‌ها تصویر میشود متفاوت هست. اعتماد بی‌ حد و مرز و راحت شما نشان میدهد شما هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده اید و ازدواج برای شما زود هست.

۲- چند همسری، صیغه و ...همه شرایط خاص خود را دارند. من از منظر شرعی بحث نمیکنم، اما شما الان ۱۸ سال دارید. این سنّ به نوعی دوره فوارن میل جنسی‌ در شماست. و متاسفانه، این مساله تا به این لحظه هدایتگر شما برای این مساله بوده است. بله، صیغه شرعاً امکان پذیر هست، اما مناسب شما نیست. چون شما موقعیت‌های بهتری را در آینده پیش رو دارید. ضمن اینکه انرژی که شما الان باید برای آینده خودتان سرمایه گذاری کنید، چه در ادامه تحصیل چه در باقی‌ ابعاد، از شما می‌گیرد. بنابرین برای شما توصیه نمی‌شود.

۳- فراموش نکن که صیغه تنوع طلبی میاورد، و این با یک زندگی‌ سالم در تضاد هست. زندگی‌ سالم تعادل و ثبات می‌خواهد. چنین ثباتی با صیغه به دست نمی‌آید. مردی حدودا ۵۰ ساله میشناسم که همچنان تنهاست، همه زندگی‌ هم صیغه کرده است، اما امروز تنهاست، نه خانواده ای، نه فرزندی. آیا این سعادت هست؟

ضمن اینکه، آیا فکر میکنی‌، هر نوع صیغه ای، الزاماً درست هست؟ متاسفانه در جامعه امروز ما، خیلی‌ زنها هستند که تنها به خاطر نیاز مالی‌ به پول صیغه میشوند، و از نظر من در چنین شرایطی فرقی‌ بین صیغه و ارتباط جنسی‌ نامتعارف نیست. چرا که هر دو به نوعی فروش تن‌ برای پول هست. یک زن هم درست مثل یک مرد اشرف مخلوقات هست، یک انسان هست و یک انسان احترام دارد، فروشی نیست. و دین ما دین نیات هست.

اما یک توصیه کلی‌، تعصب را کنار بگذار، خودت را به خواب نزن و سعی‌ نکن خودت را و تصمیما
    تت را پشت ظاهر احکام دینی پنهان کنی‌. همه در این تاپیک تصریح کردند که این تصمیم شما اشتباه هست، من هم همین را می‌گویم و معتقدم خودت هم این را می‌دانی. به جای فکر و اتلاف انرژی و زمان روی این موارد، روی ادامه تحصیل و فراهم آوردن شرایط مادی و معنوی یک زندگی‌ سالم در آینده تمرکز کن، که نه این همه حرف و حدیث دارد، نه ریسک و البته پتانسیل برای سعادتمندی دارد.

موفق باشی‌،

کامران

عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

ویرایش توسط kamran2007 : شنبه 13 مهر 92 در ساعت 18:41

6. 6 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 13 مهر 92), del (دوشنبه 22 مهر 92), فرشته مهربان (شنبه 13 مهر 92), مسافر تنها (دوشنبه 22 مهر 92), مصباح الهدی (شنبه 13 مهر 92), بالهای صداقت (پنجشنبه 18 مهر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام دوست عزیز.اون خانم شرعامیتونه صیغه بشه ومسئولیتش به عهده خودشه تا اینجا باهات موافقم مانمیتونیم این حقو ازش بگیریم.امابریم سراغ آقای مطمئن و واسطه.من یه پیشنهاد واست دارم به این آقای مطمئن بگو میخام درمورد این پیشنهاد خیرخواهانت از خانمت هم نظر بخوام.اگه به لکنت زبان افتاد لطفا دیگه بهش نگو آقای مطمئن.هربهانه ای هم آورد که به خانمش نگی،اینو بدون که قابل اطمینان نیست...حتی اگه روحانی هم باشه قابل اعتماد نیست خودعلما طرازاول ودرجه یک همیشه میگن هرکی عمامه داشت صرفابه خاطرعمامه داشتن به طورقطع اعتماد نکنیدمواظب باشیدبه کی اعتمادمیکنید...

- - - Updated - - -

بعدش تو تصویر این خانم روازچشمان این آقا دیدی...اعتمادبه نفست یه مقدار پائین هست که حرفای این آقای مطمئن اینقدر درتو نفوذ داشته وقدرت سخنوری اوهم بالابوده. خودت فکرکن یه مردمتاهل به یه پسر۱۸ساله میگه بیاباخانم بیوه ای که من چندبارباهاش ازدواج موقت داشتم ازدواج کن!!!!!‏

- - - Updated - - -

پ.ن:باورکردن تایپیکت خیلی دشواره،ولی اصول مشاوره میگه حمل برصحت کنید
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

8. 2 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

کیمیا نجات (یکشنبه 14 مهر 92), مصباح الهدی (شنبه 13 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 10:16]
    سطح
    1
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    2
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    علیک سلام به همه دوستان
    خانم اون دوستم کمر درده و از ازدواج موقت هم اشتباه نکنم خبر داره و تازه خوشحال هم هست هنوزه میگه زن دیگه هم بگیر که من پاسخگوی تو نیستم.

از نظرات شما ممنونم لطف کردید

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    شما این حرفها را از خانم ایشان شنیدی یا از خود ایشان؟
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

11. کاربر روبرو از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده است .

ammin (دوشنبه 22 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    دوستان چرا انقدر اصرار دارید ایشون را از کارش منع کنید. اگر تمام کائنات هم نظر مخالف داشتند باز این آقا از ابتدا قصد و هدفش مشخص بود. وقتی کاری را که شما ناپسند میدونید ایشون به نوعی مفید و در راه خشنودی امام عصر میدونه تکلیف مشخصه. هر چه دلیل و برهان بیارید ایشون در مقابل جبهه میگیره.
    تنها سوال اینجاست که با این دیدگاه به چه منظور اینجا نوشته و به دنبال چه نکته ای میگشته.

- - - Updated - - -

در ضمن آقای محترم. در دین اسلام چیزی به نام صیغه وجود نداره. این مورد به مذهب شیعه مربوطه. تمامی علمای اهل تسنن با صیغه به شدت مخالفت میکنند. در اسلام بحث چند همسری مطرحه.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

13. کاربر روبرو از پست مفید majid_k تشکرکرده است .

مصباح الهدی (پنجشنبه 18 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 10:16]
    سطح
    1
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    2
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    جناب مجید
    در دین اسلام چیزی به نام صیغه وجود نداره. این مورد به مذهب شیعه مربوطه
    مگه شیعه خارج اسلام هست؟
    تمام علمای اهل سنت بدون هیچ دلیل قانع کننده ای صیغه رو رد میکنن. (البته وهابی ها بنام نکاح مسیار بخاطر مشکلاتی که داشتن ساختن).

بهتره شما لینک * مشروعیت ازدواج موقت (صیغه) در کتابهای اهل سنت * + سند رو سنت ببینید

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.ph...maghalat&id=93

بهتره شما لینک * چرا شیعه ازدواج موقت (صیغه، متعه) را جایز می داند؟ * + سند رو ببینید

چرا شیعه ازدواج موقت (صیغه، متعه) را جایز می داند؟ - گنجینه پاسخ‌ها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی

بهتره شما لینک * آیا در قرآن آیه ای در اثبات صیغه داریم؟ + سند رو بخونید
    پرسش و پاسخ : آیا در قرآن آیه ای در اثبات متعه داریم؟

بهتره شما لینک * حکم نکاح به نیت طلاق و نکاح مسیار چیست؟ * + سند رو بخونید
    حکم نکاح به نیت طلاق و نکاح مسیار چیست؟ - گنجینه پاسخ‌ها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی

بعضی از فرق های ازدواج موقت با زنا :

1 - در ازدواج موقت رضایت زن شرط اصلی است اما می توان زنی را مجبور به زنا کرد .

2 - در ازدواج موقت امکان آمیزش جنسی دسته جمعی نیست ، اما در زنا هر تعداد پسر می توانند با یک دختر آمیزش کنند و بر عکس .

3 - در ازدواج موقت اگر فرزندی متولد شود حلال زاده است در صورتی که در زنا اگر فرزندی به دنیا بیاید حرام زاده است.

4 - در ازدواج موقت پس از پایان زمان مقرر زن و مرد به هم نا محرم می شوند اما در زنا زن و مرد می توانند تا ابد به هم محرم باشند.

5 - در ازدواج موقت مهریه باید پرداخته شود اما در زنا مرد می تواند بدون پرداخت مهریه به کار خود مشغول شود .

6 - در ازدواج موقت در صورتی که نزدیکی صورت بگیرد ، پس از تمام شدن مدت ، زن بایدچهل و پنج روز و یا به اندازه دو حیض کامل ، عده نگه دارد ( از ازدواج با مردان دیگر پرهیز نماید ) اما در زنا زن پس از اتمام نزدیکی می تواند با مرد دیگری نزدیکی کند .

7 - در ازدواج موقت ، صیغه ی عقد بین زن و مرد خوانده می شود ، که نشاندهنده تسلیم بودنآنها در برابر خداوند است ، اما در زنا عشوه گری و چشم چرانی مقدمه کار است .

8 - در ازدواج موقت دختران باکره زیر 9 سال ( نابالغ ) و دختران باکره دیوانه ، نیاز به اجازه پدر یا جد پدری است ، اما در زنا دختران دیوانه و نابالغ به راحتی راضی به همبستری مخفیانه می شوند.

9ازدواج موقت در بعضی از موارد ، زمینه ازدواج دائم می شود ، اما یک مرد هیچ گاه حاضر نیست با زنی که زنا کرده است ، پیمان وفاداری ببندد و بر عکس .

10کسی که ازدواج موقت می کند ، هم ثواب می کند و هم خود را از گناه نجات می دهد ، اما کسی که زنا می کند ، زشتی گناه از چشم او می افتد و نفس او برای پذیرش گناهان دیگر نیز آماده می شود

آیا برای شما کافی بود؟ لینکها را کامل مطالعه کردید و پی بردید که در اسلام ناب محمدی (ص) صیغه هست و هیچ شکی در آن نیست؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
    شما این حرفها را از خانم ایشان شنیدی یا از خود ایشان؟
    از خودشان شنیدم؛ به خودشون اعتماد دارم دروغ نمیگن و عین حقیقت رو میگن منم بچه نیستم.
    ویرایش توسط user12 : دوشنبه 22 مهر 92 در ساعت 01:44

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    دوست عزیزمنم آنچه که در رساله شیعه اومده روقبول وباوردارم.مسئولیتش به عهده علماء واهل تخصص علوم دینی هست.ولی ماتوان واجازه تفکروتعقل دراحکام وفلسفه اوناروداریم.بارهادرقرآن اشاره شده افرادی که به بهشت میروند به زوجیت حوریانی باکره ای درمیان که هیچ کس قبلا آنهارالمس نکرده.من الان کاری به پاداش اخروی اعمال ندارم مسأله مهم نکته وتأکیدی هست که مستقیمادرکلام خداوندهست ونتیجه این هست که اولویت وبهترین این هست که زن قبلاتوسط کسی لمس نشده باشه(حتی درشکل مشروعش)ازدواج موقت برای شرایط اضطرارهست.تازه متناسب هست کسی که میخاد بازن صیغه ای ازدواج دائم کند هم کفو همون زن باشه یعنی یک مرد که قبلا ازدواج کرده وطلاق گرفته نه یک پسرمجرد. اون فردواسطه هرچقد هم خیرخواه باشه باعقل وعرف و وجدان عمومی جوردرنمیاد.به یه پسر۱۸یا۲۰ساله مجردپیشنهاد ازدواج دائم بازن صیغه ای بدهد.ریسک این کاربسیاربالاست.اگه به لحاظ روحی وفکری توان ازدواج داری خب به خانوادت بگو واست دخترمجردپیداکنن اگه توان مالی هم نداری باتوجه به پستهات حتما با آیاتی که نوید استغنای مالی رو دراین شرایط میدن آشنایی داری.حالا که به این واسطه اعتماد داری بهش بگو دخترمجردبرای ازدواج دائمت معرفی کنه. خودش با اون زن قبلی ازدواج موقت یا دائم داشته باشه تازه خانم خودش مطابق پستت هم راضیه هم خوشحال(جل الخالق)‏
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : دوشنبه 22 مهر 92 در ساعت 02:54

16. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

del (سه شنبه 23 مهر 92)

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)