اگر می خواهید یک رابطه خوب و منتهی به ازدواج داشته باشید لازم است اول شرایطش را فراهم کنید :
1- ظاهر مناسبی داشته باشید. لباس های تنگ و کوتاه ، روسری که روی سر رها شده و آرایش های غلیظ باعث می شود مردان فقط برای تفریح و دوستی به شما نزدیک شوند. پس ظاهر یک خانم خیلی در ارتباط های او موثر است.
2- رفتارهای شما باید کاملا با ظرافت و زیبا باشد . منظورم ناز و عشوه نیست. بلکه منظورم زنانگی است. مثلا غذا خوردن ، راه رفتن و صحبت کردن یک خانم باید زیبا و با وقار باشد. زنی که عنصر زنانگی یعنی زیبایی و وقار ( توام با هم ) در وجودش پررنگ است مردان مناسب تری را جذب می کند.
3- رفتار شما با آقایان به خصوص در محل کار بسیار تاثیرگذار است. شوخی کردن با آقایان ، صمیمانه حرف زدن با آنها ، اینکه کاملا مستقیم در چشم آنها نگاه کنی و خلاصه ارتباطی که بوی صمیمیت و نزدیکی بدهد باعث می شود مردانی به طرف شما بیایند که دنبال ازدواج نیستند. بلکه شما را زنی می بینند که می توانند با او صمیمی باشند و تفریح کنند. در حالی که مردان دوست دارند زنی که به عنوان همسر انتخاب می کنند کاملا رفتار سنجیده ای با دیگر مردان داشته باشد و ( به خصوص مردان ایرانی ) در واقع این یک غریزه است.
خوب این حفظ حد و حدود از ته دل و نه فقط در ظاهر ، زمینه را برای ارتباط مناسب فراهم می کند.
حالا اگر زمینه ارتباط مناسب را فراهم کردی و مردی خواست با شما ارتباط داشته باشد ، باید رفتاری کاملا حساب شده داشته باشید. همان طور که دوستان گفتند بعد از اینکه پیشنهادی دریافت کردید یکی دو ساعتی با هم صحبت می کنید و شرایط را می سنجید. اگر شرایط کلی مناسب بود برای او توضیح می دهید که مایلید از همین ابتدا ارتباط رسمی و آشکار داشته باشید و مایلید بعد از آشنایی خانواده ها با هم ، اگر واقعا خانواده ها موافق بودند و هم کفو هم بودند یک ارتباط حساب شده برای آشنایی داشته باشید. می گویید که یک خانواده خوب و روشنفکر دارید ( همان طور که در تاپیک قبلی تان گفتید ) و کاملا مقید به خانواده هستید و به خصوص برای پدرتان احترام قائل هستید و با اجازه و موافقت ایشان اقدام به برقراری رابطه می کنید.
اگر مرد طفره رفت به هر دلیلی ( تاکید می کنم هر دلیلی ) توضیح می دهید که خواستگاری به معنی ازدواج نیست بلکه مقدمه یک آشنایی بهینه است و ایشان اگر خواستگاری شما بیایند ، ملزم نیستند که حتما با شما ازدواج کنند. بلکه بعد از دوره آشنایی می توانند جواب نهایی را اعلام کنند.
اگر قبول نکرد به هیچ وجه ، تاکید می کنم به هیچ وجه قبول نمی کنید که هیچ گونه ارتباطی حتی در حد اس ام اس با آن مرد داشته باشید. و برای خودتان بهانه تراشی نکنید که هیچ پسری این کار را نمی کند و من مجبورم قبول کنم و... . پسری که واقعا بخواهد ازدواج کند از ارتباط آشکار و رسمی با یک خانم و قبول مسئولیت طفره نمی رود. فرض کنیم اگر بخواهد ارتباط رسمی زیر نظر خانواده داشته باشد باید رفتارهای مسئولانه و حساب شده داشته باشد. مگر به غیر از این است که ازدواج یعنی تعهد و مسئولیت ؟ پس مردی که از تعهد به این کوچکی حتی در قبال رفتارش فرار می کند مناسب ازدواج نیست و همان بهتر که ازدواج نکند. مگر تعهدی که با بودن خانواده ها در ارتباط ایجاد می شود چیست ؟ باید مالیات بدهد یا هزینه ای پرداخت کند ؟ خیر. بلکه باید از رفتارهای نامعمول و اس ام اس بازی و تلفن های بی هدف و لمس بدن خانم و بازی با احساس خانم اجتناب کند. مردی که از این مسئولیت فرار می کند ، مردی هوس باز و شهوت ران است و از همه بدتر زن ها را به چشم انسان نگاه نمی کند و کوچکترین حق انسانی برای دختران قایل نیست. پس همان بهتر که ازدواج نکند .

علاقه مندی ها (Bookmarks)