بله حق با شماست
ولی الان برای فکر کردن به این موضوع خیلی دیر شده
کاملا موافقم که من در قبالش مسوولم و همه تلاشمو میکنم تا بتونم رابطمونو بهتر کنم ، دوست ندارم براش دلسوزی کنم فقط میخوام دوتامون احساس خوشبختی کنیم
سر تا پا گوشم دوستای خوبم
تشکرشده 6 در 5 پست
بله حق با شماست
ولی الان برای فکر کردن به این موضوع خیلی دیر شده
کاملا موافقم که من در قبالش مسوولم و همه تلاشمو میکنم تا بتونم رابطمونو بهتر کنم ، دوست ندارم براش دلسوزی کنم فقط میخوام دوتامون احساس خوشبختی کنیم
سر تا پا گوشم دوستای خوبم
do_ob (پنجشنبه 04 مهر 92)
تشکرشده 6 در 5 پست
samanft عزیز
صحبتهای شما کاملا درست هست ولی همونطور که میدونید هر انسانی قدرت انتخاب داره و توی هر لحظه از زندگیش با انتخابهای فراوان زیادی روبرو هست و متاسفانه در بسیاری از این انتخابها دچار اشتباه میشه ، به هر دلیلی ، مهم اینه که آگاه باشه به این اشتباهات و مسئولیت پذیر تا نه به خودش آسیب برسونه نه بقیه
منم دارم سعی میکنم همینکارو بکنم ولی تا من احساس خوشبختی نکنم شوهرم هم این حسو کامل تجربه نخواهد کرد
- - - Updated - - -
samanft عزیز
صحبتهای شما کاملا درست هست ولی همونطور که میدونید هر انسانی قدرت انتخاب داره و توی هر لحظه از زندگیش با انتخابهای فراوان زیادی روبرو هست و متاسفانه در بسیاری از این انتخابها دچار اشتباه میشه ، به هر دلیلی ، مهم اینه که آگاه باشه به این اشتباهات و مسئولیت پذیر تا نه به خودش آسیب برسونه نه بقیه
منم دارم سعی میکنم همینکارو بکنم ولی تا من احساس خوشبختی نکنم شوهرم هم این حسو کامل تجربه نخواهد کرد
تشکرشده 833 در 318 پست
بله سایت همدردیه، همدردی با کسی که درد داره نه کسی که درد نداره،شما ویژگی این اقا رو بذار بعد نظر سنجی کن از خانمها ببین چند نفر از خانمها نظر مثبت میدن،چیزی که توش مشکل نیست براش راه حل میخواهید بدید،پس هر مردی زن گرفت تا یک زن بهتر از زنش خودش دید باید احساس پشیمونی کنه ،do-ob دوست عزیز کسی تند نرفت اما قضاوت با خودت،اگه الان اون اقا بفهمه زنش همچین حسی بهش داره چه حالی میشه؟؟؟؟
samanft عزیز
منم دارم سعی میکنم همینکارو بکنم ولی تا من احساس خوشبختی نکنم شوهرم هم این حسو کامل تجربه نخواهد کرد[/QUOTE]
افرین،درست گفتید اما اینم میدونید که این انتخابتون راه برگشت نداره؟؟؟؟یعنی واقعا اون زمان که جواب بله رو دادید مطمئن ندادید اونو؟؟؟ اصلا فکر نکردید بعدا از انتخابتون احتمال داره پشیمون شید،به نظرم اصلا این فکرا رو نکنید،زندگی کنید و از زندگیتون لذت ببرید،خیلیها حسرت همچین مردی رو میخورن،دارم میبینم که میگم،یکی مردش بیکاره تن پروره،یکی شوهرش معتاده و زنه داره عذاب میکشه،یکی اهل دختر بازیه و....حالا شوهر شما این همه ویژگی مثبت داره
-
miyna (پنجشنبه 04 مهر 92)
تشکرشده 6 در 5 پست
افرین،درست گفتید اما اینم میدونید که این انتخابتون راه برگشت نداره؟؟؟؟یعنی واقعا اون زمان که جواب بله رو دادید مطمئن ندادید اونو؟؟؟ اصلا فکر نکردید بعدا از انتخابتون احتمال داره پشیمون شید،به نظرم اصلا این فکرا رو نکنید،زندگی کنید و از زندگیتون لذت ببرید،خیلیها حسرت همچین مردی رو میخورن،دارم میبینم که میگم،یکی مردش بیکاره تن پروره،یکی شوهرش معتاده و زنه داره عذاب میکشه،یکی اهل دختر بازیه و....حالا شوهر شما این همه ویژگی مثبت داره
-[/quote]
من تمام حرفای شمارو درک میکنم ، اصلا هم قصد ترک کردن شوهرم رو ندارم ، فقط دنبال راهکارهای مفید برای بهتر کردن رابطم هستم ، نمیخوام این فکر و خیالا به زندگیم آسیب برسونه ، من هزار تا دلیل دارم برای اینکه محبور به ازدواح شدم ولی اصلا دنبال اینکه چرا ازدواج کردم بدون عشق ، نیستم ، دنبال این هستم که راههای مقابله با ذهن منفی نگر و وسواسیم رو پیدا کنم ، دنبال این هستم که آرامشو به خودم و همسرم برگردونم
تشکرشده 833 در 318 پست
من تمام حرفای شمارو درک میکنم ، اصلا هم قصد ترک کردن شوهرم رو ندارم ، فقط دنبال راهکارهای مفید برای بهتر کردن رابطم هستم ، نمیخوام این فکر و خیالا به زندگیم آسیب برسونه ، من هزار تا دلیل دارم برای اینکه محبور به ازدواح شدم ولی اصلا دنبال اینکه چرا ازدواج کردم بدون عشق ، نیستم ، دنبال این هستم که راههای مقابله با ذهن منفی نگر و وسواسیم رو پیدا کنم ، دنبال این هستم که آرامشو به خودم و همسرم برگردونم
[/quote]
ببینید خیلی راه وجود داره،اول اینکه اصلا حتی فکر اینکه انتخابتون اشتباه بوده رو از سرتون بیرون کنید(گفتنش که بماند) 2-به شوهرتون نزدیکتر شید،3-ویژگیهای خوبشو بیشتر ببینید(مطمئنا این انرژی زیادی بهتون میده)4- اگر کسی چیزی داره که شوهرتون نداره اصلا تو ذهنتون مقایسه نکنیدش5-به انتخاب خوتون افتخار کنید و بگید درست بوده 6-بهشب پیشنهاد بدید که از چی خوشتون میاد و دوست دارید اون چه جور باشه و.....چیزای دیگه،فقط اصلا منفی بافی نکنید
تشکرشده 41 در 18 پست
خیلی از مشکلات بزرگ از نارضایتی های کوچیک شروع میشه و اگر حل نشه ذره ذره روی هم انباشته میشه و کار به جاهای باریک میکشه. مطمئن باش اگه زوج های ما قبل از هرگونه اقدام عجولانه و تصمیمهای نا بجا همین موارد کوچیک رو با مشاوری مطرح میکردند و سعی بر رفع اون داشتند الان شاهد این همه جدایی و طلاق نبودیم.
ما نباید به جای دیگران قضاوت کنیم و چون از دید خودمون کسی مشکلی نداره حکم صادر کنیم و بگیم چه طوری فکر کنه و چطوری تصمیم بگیره. وگرنه انسانها با هم فرق نداشتند و همه مثل هم فکر میکردند.
اون آقا اگه متوجه بشه که همسرش برای بهبود روابطشون تلاش میکنه و سعی میکنه مشکلات بینشونو برطرف کنه مطمئن باش خیلی هم از خانمش متشکر و قدردان خواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)