به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 09:55]
    سطح
    20
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    101

تشکرشده 64 در 37 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    امثال من و شما که شوهرامون و خانواده هاشون استقلال ما رو به رسمیت نمیشناسند باید خیلی حساب شده تر عمل کنیم.البته در مورد شما که هنوز زندگی دونفره تون رو شروع نکردید قضاوت زوده ونباید بدبین باشی اما همین که از الان به فکر درست شروع کردن زندگیت هستی معلومه که دختر عاقلی هستی و مطمئنم که موفق میشی.
    به عنوان کسی که سه سال این راهو رفته بهت توصیه میکنم جنگ قدرت بین خودت و خانواده شوهرتو بذار کنار.چون بازنده ای جز شما نداره.ما به جای مقایسه اعتماد شوهرمون به خودمون با اعتمادش به خانوادش,باید اعتماد شوهرمون رو به نسبت زمان مقایسه کنیم.مثلا من باید اعتماد امروز شوهرمو به خودم باید با اعتمادش نسبت به 3 سال قبل مقایسه کنم .که البته هنوزم نسبت به خانوادش خیلی کمه.اما همینم پیشرفت محسوب میشه.ولی من این پیشرفتو ندیدم ومدام خودمو با خانواده شوهرم مقایسه میکردم و همیشه هم ناراضی بودم.
    سعی کن مقیاس پیشرفتت خودت باشی نه کس دیگه.
    و البته یک دلیل دیگه سر خوردگی ما از این رفتارهای شوهرامون اینه که ما داریم زیادی مایه میذاریم.مثلا در مورد همین میزان درآمد شوهر منم از من پنهان میکرد.من اوایل خودم بهش درامد ماهانمو میگفتم و کلا در جریان همه چی من بود اما وقتی دیدم اون پنهان میکنه و جواب سر بالا میده منم دیگه بهش نگفتم.اینطوری حداقل احساس شکست نمیکنی.هر چند هنوز نتونستم برای خودم پس اندازی داشته باشم و هر چی بوده خرج لباس و احتیاجات خودم +وسایل خونه و قسط و .... شده.
    منم میخوام از این به بعد (البته اگه قرار به زندگی مجدد شد) جراتمندانه رفتار کنم و به فکر پیشرفت روابطم بدون مقایسه با دیگران باشم.
    امیدوارم تجربه من به دردتون بخوره.
    خدایااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا !!!!!چرا زندگی مشترک رو برای بعضیا اینقدر سخت قرار دادی؟؟؟

2. کاربر روبرو از پست مفید tabasom321 تشکرکرده است .

دریا72 (چهارشنبه 27 شهریور 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)