سلام سکوت عزیز
مرسی
چی بگم هر کی اومد یه چیزی بار کرد به ما بعد میگی می خوان به من کمک کنن
تو این تاپیک ها واقعا دقت کردم که همیشه خدا طرف یک دختر و میگیرن و برای اینده اون نگرانن من می خوام بدونم چرا؟
2 دلیل داره دیگه یا از جنس مخالف می ترسن و بیزارن که اینگونه پست میزارن و یا اینکه می خوان منو یا اون طرف و اذیت کنند
من یادمه تو تاپیک عصبانیتم یه عده فقط نظرات بی مورد و بی محتوا میدادن احساس گلایه نکردم نه برام زحمت کشیدن خیلی ازشون تشکر می کنم ولی این جور نظرات ادمو به جایی نمی رسونه و فقط باعث میشه طرف در جا بزنه یا شاید هم کارو خراب تر کنه خلاصه بعد گل ارای عزیز اومد و راهکارایی داد و دیدم واقعا منطقی به نظر میرسه کمک کردم هم به خودم چون واقعا ضربه داشتم می خوردم از عصبانیت و ....خدارو شکر بهتر شده نه بهبود پیدا نکرده بهتر شده
بگزریم این تاپیک هم به همین صورت من مشکل اصلیم چی بود؟
این بود که نامزد من کمی حساس شده به من اونم حق داره منم جاش بودم حساس می شدم ولی خودت دیدی که دوستان چطور جبهه گرفتن ؟ نمونه اش پایین پستی که ارسال کردی
ایا اینه کمک کردن؟
ایا اینه راهکار دادن؟
من اگه می خواستم کاری کنم می دونم عصبانی مشن دوستان چون 20 بار گفته ام اگه می خواستم این کارو کنم مریض بودم برم خواستگاری سنتی؟خوب میرفتم یکی از اون فامیل هامو میگرفتم یا یکی تو خیابون پیدا می کردم دیگه
من هر وقت میام اینجا مشکلمو حل کنم یه عده هستن که فقط تنش ایجاد می کنن ادمو از هر چی مشکله پشیمون میکنن گاهی اوقات پشیمون می شم برای مشکلم فکر میکنم و دنبال چاره ای هستم خداییش بیشتر این افراد یا شوهراشون بهشون خیانت کردن که اینگونه پست های جبهه دار و کذبی میزارن یا بدشون میاد از مردا
خودمم موندم که چه کار کنم نظر بدم ندم بهشون می گم نظرات زیبا ندید بدشون میاد شما بگو چیکار کنم می دونم میگی با دید + نگاه کنم درسته؟
چشم نگاه می کنم ولی بعضی موقعات شخصییت ادمو میبرن زیر سوال اون وقت چی؟
به هر حال خوش حالم کردی با نظرت
ممنون
- - - Updated - - -
مرسی مینوش عزیز
چی بگم خودت دیدی با چشمت می ترسم چیزی بگم بهش بعد دوباره کسای دیگه بیان چیزای دیگه بارمون کنن فقط خودت قضاوت کن
در ضمن تشکر

آخه نمی شد نگم ساری ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)