سلام و وقت همگی بخیر و شادی
خانمی هستم 39 ساله که جدا شده ام و قصد ازدواج مجدد را دارم. لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم شریک زندگی مناسبی را پیدا کنم؟
با تشکر فراوان
Glorious
تشکرشده 3 در 2 پست
سلام و وقت همگی بخیر و شادی
خانمی هستم 39 ساله که جدا شده ام و قصد ازدواج مجدد را دارم. لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم شریک زندگی مناسبی را پیدا کنم؟
با تشکر فراوان
Glorious
تشکرشده 4,006 در 737 پست
سلام دوست عزیز
به تالار همدردی خوش آمدید.
ایجاد همزمان چند تاپیک با موضوع یکسان خلاف قوانین همدردی هست.
چند وقت است جدا شدید؟
علت جداییتون چی بود؟
الان خواستگاری دارید؟
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (شنبه 01 مهر 91)
تشکرشده 3 در 2 پست
سلام و خسته نباشید
2 سال است که جدا شده ام. علت، پافشاری برای جدایی از طرف همسرم بود که دلایل مستحکمی برای جدایی نداشت (بهانه های بیجا) که دادگاه نیز این مسئله را تایید کرد و مشاور خانواده رای به بدبینی شدید ایشانا داد. حتی در تعجب بودند که چرا "من " تاقدام برای جدایی نکرده ام و صبوری کردم. تمام تلاشم را برای حفظ و ثبات زندگیم کردم ولی با گذشت زمان فهمیدم که خداوند تقدیر مرا اینگونه رقم زد. درحال حاظر شدیدا احساس تنهایی می کنم و نیاز به یک شریک زندگی که مثل خودم متعهد به خصلتها و ارزشهای انسانی باشد رو دارم که بتونیم باقی عمرمون رو حامی و تکیه گاه هم باشیم. در حال حاضر هیچ خواستگاری ندارم. در کشور ما رسم بر این است که آقایان ابراز علاقه مندی و آشنایی می نمایند. از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم.
( از آنجاییکه من کاربر تازه وارد هستم سعی میکنم که هرچه زودتر قوانین تالار و سایت را به کلی و درستی رعایت نمایم. عذرخواهی مرا بپذیرید. من متوجه این جمله شما نشدم!!!: "ایجاد همزمان چند تاپیک با موضوع یکسان خلاف قوانین همدردی است."
Glorious (شنبه 01 مهر 91)
تشکرشده 3,762 در 695 پست
سلام دوست عزیز
یه همدردی خوش آمدید .
به هر حال برای یکی زندگی مجدد باید صبوری کنید و تا بتوانید ملاکهای خودتان را در بین کسانی که خاستگاری می کنند پیدا کنید ..
بهتر است با مشغول کردن خود به کارهایی که دوست دارید و علاقه مند هستید این تنهایی را پر کنید تا ضربه های روحی شدیدتری را به شما وارد نکند ..
برنامه ای را بچینید هر چند وقت یکبار با دوستانی که بهشان اعتماد دارید تفریح بروید و همینطور با خانواده خودت خوش بگذرانی و در کنار اینها باشگاه برو و با ورزش کردن روحیه خودت را به بهترین شکل تغییر بده .
[size=large]فقط درجه تحمل و صبوری خودت را بالا ببر ..
انشاءالله که با گذشت زمان مشکلت حل می شود .[/size]
چشمک (شنبه 01 مهر 91)
تشکرشده 3 در 2 پست
با سلام و تشکر از شما ازدوستان عزیز: پاییزان و چشمک
ممنونم از توصیه هاتون. دقیقا برای شادابی و سرحال بودنم همین کارها رو انجام میدهم. ولی کمی کمی نگران این هستم که با بالا رفتن بیشتر سنم محدودیت ها برای ازدواج زیاد تر شوند! اگرچه هرگز امیدم رو به خدا از دست نخواهم داد.
یک سوال: آیا کانونی یا انجمنی وجود دارد که افرادی مثل من گرد هم آیند و شریک زندگیشون رو انتخاب کنند؟
Glorious (یکشنبه 02 مهر 91)
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام من کاربر جدیدی هستم ببخشید اگه از قوانین این سایت بی اطلاع هستم فقط یه خلاصه ای روزومه کاریم میدم من امیر فارغ التحصیل رشته روانشناسی از دانشگاه مشهد محقق و نویسنده چند مقاله خارجی که یکی در دانشگاه بستون مورد بررسی قرار گرفته و به تائید دکتر هابرلی رسیده است خلاصه به این خانم توصیه میکنم با کمال آرامش و به دور از شتاب زدگی و با توکل به خداوند بزرگ مشکلات گذشته خود رو فراموش کنید و برای زنی مثل شما که با تعریفای که خودتون عرض کردید مردان زیادی هستن ولی متاسفانه در کشور ما با کمی تاخیر با کسب اجازه از مدیریت محترم اگر کسی از شما عزیزان جهت مشاوره و راهنمایی می تونید به ایمیل من مراجعه نمائید ...
ویرایش توسط hamed65:
لطفاً از قرار دادن ایمیل خود و دعوت به مشاوره خصوصی خودداری کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)