به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 23 تیر 92 [ 18:45]
    سطح
    1
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    قای ammin.n، دوست عزیز من باید کمی راجبه ارتباط مون توضیح بدم. ببینید حرفی که شما نوشتی که قصد فریب در رابطه های مجازی کاملا مشهود بوده و همیشه این ترس وجود داشته اما رابطه ای که بین ما بوده بر خلاف اینترنتی بودنش و مجازی بودنش ، رابطه ای بوده که من و ایشون کاملا از روی صداقت تمام، همه چیز رو برای هم توضیح دادیم. حتی اتفاقاتی که قبلا تجربه کردیم. من و ایشون درسته اینترنتی اشنا شدیم اما کسانی بودیم که همیشه منطقی با هم روبرو شدیم. از روی شناخت و کم کم در یک دوره دوماه وقتی اطلاعاتی رو از هم کسب کردیم و خوب تجزیه وتحلیل کریدم این علاقه رو به هم نشون دادیم. تا قبل از دو ماه هیچ کدوم حرفی از علاقه به هم نزدیم و کاملا یک رابطه همکاری با هم داشتیم در کمال احترام و شخصیت. بالاخره دو دانشجوی درس خونده با این فرهنگ حاکم بر خانواده ها، قطعا نمیتونستند از همون اول اظهار علاقه کنند. بالاخره یک محدویت هایی برای خودشون قائل میشند. حتی میتونم بگم توی یک سالی که من برای کنکو رمیخوندم حتی حرفی از دوست داشتن که به هم بگیم دوستت دارم و عاشقتم و ازین چیزا نبود. ایشون خیلی ملاحظه درس منو رو میکردن و جوری رفتار نمیکردن که ذهن من مشغول بشه به مسائل. اما خب بالاخره علاقه بود. اما میخوام اینو بگم که همه روابط ایترنتی بر پایه فریب نیستند چرا که من خودم این رو تجربه کردم و کاملا با اینکه از هم دور بودیم اما هیج وقت برای همدیگه نه دورغی گفتیم ونه قصد فریب همو داشتیم من و ایشون با صداقت تمام که خدا خودش شاهد همه چیز هست جلو اومدیم و یک سری اتفاقاتی هم بوده که وجود ایشون توی زندگی من بی دلیل نبوده... که باز هم خدا میدونه و ایشون هم خوب میدونند قضیه رو.
    اما واقعا داریم به جایی میریسم که به خاطر طرز تفکر پدر ها و مادر ها ، همه چیزمون بره زیر یک خروار خاطره ها.. و من نمیخوام جز کسانی باشم که به خاطر همجین طرز فکری توی پدر ومادر همه دوست داشتنم رو فدا کنم. بذارم زیر پا و همیشه با حسرت زندگی کنم که چرا من نتونستم به کسی که واقعا از صمیم قلب دوستش داشتم برسم؟ از این گونه زندگی ها متنفر بودم همیشه. ایشون هم همینطور. چرا که ما ادمهایی نیتسیم که هر روز به کسی جدید دل ببندیم. طرز زندگی خانواده های ما هم اینگونه نبوده.
    ولی باید باشید تا عمق این ارتباط رو درک کنید. من هر چه بگویم باز هم جاییش ناگفته میمونه و کاملا درک نمیشه مگر اینکه کسی توی شرایط قرار بگیره. اما خب باید به همه ثابت بشه که این دوست داشتن، یک حس زودگذر نیست. این دوست داشتن کاملا پاک بوده وباید به ثمر برسه. دوس داشتنیی که همیشه خدا تو حضور داشته ، همیشه...و باید کاری کرد که این دوست داشتن به ثمر برسه

ببینید فریب توی ارتباطات مجازی بوده اما توی ارتباط من و ایشون فریب کوچکترین جایی نداشته و نداره..
    - - - Updated - - -

بیشترین نگرانی در آشنایی های جدی مجازی(مواردفریب که تکلیفش مشخصه)اینه که لایه های پنهان ذهن دراین تعاملات شروع به خودفریبی پنهان کند وخروجی نهایی تعاملات مجازی"خودآگاهی"کاذب باشد وبعدازازدواج خودش رو نشان بدهد.حالاببینیم کارشناسان سایت نظرشون چیه شما فرایندرو خوب توضیح دادید ولی به نظرم حساسیت خانواده های روی آغاز هست[/QUOTE]
    ویرایش توسط lilmor : جمعه 21 تیر 92 در ساعت 10:24

2. کاربر روبرو از پست مفید lilmor تشکرکرده است .

faravahar (جمعه 21 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)