به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    من پیگیر تاپیکت بودم و منتظر بودم یه راهنمایی جانانه بگیری تا منم استفاده کنم اما مثه اینکه هنوز مردونه به این قضیه نگاه میشه و صرفا راحلهایی که همه بلدن (حجاب و... ) انجام میشه.واقعا نمیشه امید داشت اینجا عمقی یه مسئله بررسی بشه.واقعا اگه دوست داری ریشه مسائلت پیدا و حل بشه به یه روانشناس خوب و کاربلد مراجعه کن تا باحوصله شخصیتتو بررسی کنه و راهکار بده.

فعلا از مطالبی که گفته شد یه جمع بندی میکنم شاید به دردت بخوره.

تا اینجا لااقل 3تا دلیل پیدا کردی که با این اخری که فرشته گفت میشه 4تا.
    1-قبلا(دوران مجردی) به سوز و گداز عاشقانه فکر کردی.خیالپردازی کردی و لذت بردی.و اون هیجان و سوزوگداز عاشقانه ملکه ذهن و مرجع یه احساس عاشقانه برات شده.

2-توجهی که از اطرافیانت میگیری به اون حدی نیست که میخوای.

3-انرژی زیادی داری و احتمالا همسرت نمیتونه پابه پات انرژی خرج کنه.

4-وسوسه شیطان(که فرشته گفت)

راه حلهایی که فعلا به ذهنم میاد.

راه حل مورد1:باید با قاطعیت مقابل ذهنت بایستی.مدام بهش گوشزد کن لزوما اونچه که از عشق برداشت کرده درست نیست.(صدای دهل شنیدن از دور خوش است).میتونی سرگذشت کسانی که با این طرز برداشت از عشق شکست خوردن رو اینه عبرت خودت کنی.
    مطمئنا ذهنت مقاومت میکنه،به هرحال تغییر طرز فکر چندین ساله زمان و انرژی میبره اما به نتیجش می ارزه.

در ضمن زمانی که وارد خیالپردازی میشی،وسطش هی پارازیت بنداز و به خودت یاداوری کن این طرز فکر غلطه و چون زمان مجردی کم سن و بی تجربه بودی این تصوراز عشق و عاشقی برات بوجود اومده.

2-راه حل مشکل دوم:دوتا کار میتونی بکنی.یکی اینکه دایره روابط اجتماعی زنانت رو گسترده تر کنی(پیشنهادی که صبا داد) و اون یکی هم اینه که کیفیت توجهی که میگیری رو ببری بالا.مثلا اگه فرضا با اون اقا ارتباط هم بگیری مسلما توجهی که بهت میکنه 1صدم توجه همسرت نیست.باید هم کیفیت رابطه و توجه همسرت رو برای خودت اشکار کنی و هم تقویتش کنی تا ارضا بشی.

3-راه حل مورد سوم:بازم بهبود کیفیت رابطت با شوهرت اینبار از نظر هیجان.شاید شوهرت نتونه پابه پات بیاد و سیستمش با تو فرق داره اما خودت برنامه های پرهیجان که لزوما بدو و بیای زیادی ندارن بریز.سعی کن تو این مورد سلیقه شوهرتم مدنظر بگیری تا اونم استقبال کنه و احیانا سرخورده نشی.مثلا غافلگیری و سورپرایز هیجان زیادی به ادم میده درحالیکه میتونه کار خاصی هم نبوده باشه.خلاقیتتو بکار بنداز.

4-راه حل چهارم رو هم که فرشته گفت + این دیواری که دور خودت تصور میکنی و خودت رو دور از خطا میبینی رو از بین ببری.

-ایرادی نداره تو جمع زنانه ازت خواستگاری بشه.اسمون به زمین نیومده که.الان چون ظاهر زن و دختر فرق خاصی با هم نداره،دیگران ممکنه اشتباه تصور کنن.(عادی سازی و پرهیز از بزرگنمایی و لذت)

-دو تا سوال دارم.
    اطرافیانت(منظورم کساییه که قبولشون داری فرقی نمیکنه نسبتی بات دارن یا نه) اینکه به یه زن توجه بشه رو چطور برداشت میکنن؟براش یه امتیاز میدونن یا به نظرشون بی اهمیته یا بده؟

-تا حالا شده دلت بخواد بخوای به خودت ثابت کنی از شوهرت بهتر یا جذابتری؟

موفق باشی

2. 3 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

tamanaye man (دوشنبه 27 خرداد 92), دختر مهربون (سه شنبه 28 خرداد 92), سوگند32 (جمعه 07 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)