اهل اعمال مذهبی مثله نماز و روزه نیستم . آهنگی که مرد یا زن بخونه رو مشکلی ندارم که گوش کنم اما شو و نمایش هایش تلوزیونی چه اجرا کننده اش زن باشه چه مرد نگاه نمی کنم .تعریفی از مذهبی بودنی که نمیخواهیش را ارائه بده . چون همانطور که خودت به خوبی اشاره داشتی شما از طرفی می گویی مذهبی نیستی از طرفی شعائر مذهبی را دوست داری .
آدمی نیستم که ریش بذارم اما از آدم های قرتی که خیلی به خودشون می رسند هم خوشم نمی یاد . دروغ خیلی کم میگم و کسی رو هم سعی می کنم که اذیت نکنم . اهل روابط نامشروع نیستم . اهل قمار بازی و مشروب و سیگار و ........ هم نیستم
من تنها تفاوتم با بیشتر آدم های مذهبی فقط انجام ندادن اعمال مذهبی هست .
فرشته ی مهربان همیشه غیر مذهبی بودنم در زندگی ام برام دردسر داشته و یک نقطه ی ضعف برام بوده . هر چند که از وضعم تا حدودی راضی هستم اما اگه مذهبی بودم الآن وضعیت زندگی ام خیلی بهتر بود .می گویی مذهبی نیستم و از طرفی می گویی چه خیری از مذهبی نبودن دیده ام ؟
می گویی مذهبی نیستم اما مایلی همسرت از نماد ویژه و اعلای یکی از دستوارت دین یعنی چادر استفاده کند
نکته مهم :
آقای احمدی ، تفاوت دین با مذهب را می دانید ؟
توی شهری که من زندگی می کنم بیشتر زن ها چادری هستند . بعدشم یک طوری انگار توی مغذم رفته حجاب زن چادره . حتی مادرم هم یک جایی نخواد چادر سرش کنه من بش می گم مامان چادر سر کن . تحملش رو ندارم که کسی مادرم رو حتی بدون چادر ببینه .
من به خاطر حساسیتی که اینجا نسبت به واژه های دیندار و بی دین وجود داشت از واژه ی مذهبی و غیر مذهبی استفاده کردم .
راستش دقیق نمی دونم . خیلی جاها این واژه ها به جای هم به کار می ره .فکر می کنم مذهب بخشی از دین باشه .
در اصطلاح به کسی که دین براش در زندگی مهمه و به دستورات دینی اهمیت می ده مذهبی می گویند
به کسی که دیندار هست ولی دین در زندگی اش اهمیت زیادی نداره و به دستورات دینی بی توجه هست انسان غیر مذهبی می گویند
و به کسی که بی دین هست انسان بی مذهب هم گفته می شه

علاقه مندی ها (Bookmarks)