بهتره آدم مذهبی رو با آدم افراطی یا با عرض معذرت آدمی که به محیط اطرافش شکاکه و به همه به چشم دزد نگاه میکنه اشتباه نگیریم.در ضمن آدم مذهبی همیشه با غیرت نیست مطمئن باشین.
نمی دونم چرا دارید این حرف رو به من می زنید . درسته آدم مذهبی نیستم ولی هیچ وقت به خودم اجازه ی توهین به انسان های مذهبی رو نمی دهم .

نمردیم و معنی مذهبی و غیرتی هم فهمیدیم!
اگه مذهبی و غیرتی این باشه که باید فاتحه اش رو خوند.
بعدم شما فکر میکنی مرد همیشه حرف آخر رو میزنه.
زن ها سیاست مدار هستن و جوری رفتار میکنن که حرف خودشون رو همسرشون به عنوان حرف آخر بزنه!
و اینکه گفتی دوست دخترایی که میدونستم به هم نمیرسیم باز به چشم همسر نگاه میکردم!!شما هر وقت میدونستی بهش نمیرسی همونجا باید رابطه رو قطع میکردی.
موفق باشی
من در مورد آدم های مذهبی یا موضوع غیرت چه حرف نامربوطی زدم .
می دونم اشتباه کردم . ولی خب به خاطر همین موضوع هم با بعضی از دخترهایی که دوست بودم به هم زدم . با اینکه خیلی برام سخت بود .

ببینید من بعضی از جملات شما رو در گیومه گذاشتم. به نظرم با توجه به این جمله ها شما دارای خطای شناختی هستید. ا
من با بیشتر آدم های مذهبی مشکلی ندارم . چون بیشترشون آدم های صلح جویی هستند و نمی خواهند به بقیه زور بگند .ولی یک اقلیتی ازشون هم می خواهند همه رو به زور بفرسنتد بهشت و به جز تخریب بقیه و جنگ باشون کار دیگه ای بلد نیستند .

قبلا هم توی این تالار گفتم که دوست داشتم تا اندازه ای مذهبی بودم . اما نتوانستم مذهبی باشم و غیر مذهبی هستم . زندگی یک فرد غیر مذهبی در جامعه ای مذهبی سخت است و حداقل برای من که سخت بود . برای همین هم دوست دارم که اگر در این جامعه خواستم زندگی کنم سعی در غیر مذهبی کردن فرزندانم نداشته باشم .
متوجه نمی شوم که شما چرا فکر می کنید این حرف ها به معنی این است که من تضاد شناختی دارم .

با سلام و ارادت.
آقای احمدی سعی کنید این تاپیک رو مدیریت کنید تا به حاشیه نرود و وارد فاز احساسی نشود.

با شناختی که از شما دارم احتمال میدم گاهگداری از پیام پستها یا به هم بریزید و جبهه بگیرید، یا عقب نشینی کنید و برای هماهنگی با نظر جمع خودتون رو به ظاهر "تغییر" بدید. اما از شما دعوت میکنم موضع خودتون رو تا منطقی توجیه نشدید تغییر ندهید. بی طرفانه نظرات دوستان رو از صافی نقد و بررسی ذهنی بگذرانید و بعد مستقل از دیدگاه خودتون (بدون تعصب) تصمیم بگیرید آن(ها) را بپذیرید یا رد کنید.

هدف بعدی از ارسال این پست عرض ادب و سلام به دوست قدیمی بود (هر چند دیگه بی دین نیستم اما صرفنظر از اعتقاد شما بعنوان برادرم به شما ارادت دارم). به امید خدا حداکثر تا دو روز دیگه که سرم خلوت میشه مزاحم میشم و پستی مرتبط با مشکلتون تقدیم خواهم کرد. چون سابقه عجول بودن و غیر فعال کردن اکانتتون رو دارید خبر دادم، بلکه زود ناامید نشید و بدون نتیجه گرفتن نرید
:p
.

در پناه حق.

سروک جان خیلی خوشحال شدم که دوباره توی تایپیکم می بینمت . ممنونم که منو به عنوان دوستت می پذیری . باشه سعی می کنم وارد فاز احساسی نشم . تا حدودی از اینکه بتونم یک پاسخی پیدا کنم که هم عملی باشه هم اخلاقی باشه و هم برام قابل تحمل باشه ناامید شدم

راستش خیلی دوست دارم بدونم پیرو چه دینی شدی . اگه شیعه شدی در صورت تمایلت مشکلی نداره که بگی . اگرم دین دیگه ای داری که هیچ . بگی فکر می کنند تبلیغه و نمی خواد بگی . باشه تا دو روز دیگه قول می دم اکانتم رو غیر فعال نکنم . آخه من وقتی اینجا یک تاپیک دارم به این فکر می کنم که توی تاپیکم چه خبره و تمرکزم برای کارهام کم می شه . یک موقع هایی هم به خاطر حرف هایی که توی یک تایپیک زده می شه اکانتم رو غیر فعال می کنم . هر دفعه هم به خودم قول می دهم که دیگر هیچ وقت اینجا بازنگردم اما دوباره اینجا می یام