سلام به آقای احمدی
خوب هستید ؟
آقای احمدی شما نیاز دارید ابتدا سازمان فکری خودتان را بشناسدی و سامان دهید و تعارضها و خطاهای شناختیش را حل کنید .
مثلاً از خود بپرسید :
مذهبی بودن از نظر من چیست ؟
تعریفی از مذهبی بودنی که نمیخواهیش را ارائه بده . چون همانطور که خودت به خوبی اشاره داشتی شما از طرفی می گویی مذهبی نیستی از طرفی شعائر مذهبی را دوست داری .
می گویی مذهبی نیستم و از طرفی می گویی چه خیری از مذهبی نبودن دیده ام ؟
می گویی مذهبی نیستم اما مایلی همسرت از نماد ویژه و اعلای یکی از دستوارت دین یعنی چادر استفاده کند
نکته مهم :
آقای احمدی ، تفاوت دین با مذهب را می دانید ؟
============
پاورقی :
جناب احمدی ،از آنجا که هر از چند گاهی مشتری ما می شوی و می بینم همچنان با تعارضاتتان دست و پنجه نرم می کنید . تصمیم گرفتم به شما کمک کنم . اما لازمه اش همکاری شما هست بخصوص در کنترل تاپیکتان از به حاشیه رفتن . بنا براین دقیقا در چهاچوبی که از شما سئوال می پرسم پاسخ بدهید ( خلاصه و مفید ) تا حرفهای حاشیه ای پیش نیاد . دیگر اینکه سعی نکن به همه پستهای اعضاء پاسخ دهید . همین خود کنترل تاپیک از به حاشیه رفتن هست .
این نظم و کنترل از نظر مشاوره ای اهمیت دارد . والا شما آشفته و هیجانی می شوید و حتی ممکن است برآشفته از نظرات بعضی دوستان شوید و عملاً می شود اختلال در روند مشاوره .
از دوستان هم تقاضا می کنم اگر حرفی غیر همگرا با روند مشاوره ای که در تاپیک در جریان خواهد بود دارند صبر را پیشه کنند و ارسال نکنند ، این مهمترین کمک شما به آقای احمدی هست
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)