. به اینم فکر کن که آیا حاضری با دختری مذهبی ازدواج کنی و بپذیری که اون غیر از حجاب تمام مسائل دینی رو رعایت کنه؟
آدم مذهبی تا آدم مذهبی داریم . اما خب من با بیشترشون مشکلی ندارم .مگه مذهبی ها چکار می کنند . آخرش اینه که نماز می خونند و روزه می گیرند . الآن تو آدم های مذهبی هم بیشترشون اهل خوندن رساله و عمل به اون و ......... نیستند .
بعدشم من توی یک شهر خیلی مذهبی زندگی می کنم . اگرم بخوام نمی تونم بچه های غیر مذهبی تحویل جامعه بدهم برای همین هم تصمیم دارم که این موضوع برام مهم نباشه . تازه من چه خیری از مذهبی نبودنم دیدم که بخواند بچه هام ببینند .

شما خودت دوست دختر داشتی و توقع داری زنت قبلا دوست پسر نداشته باشه ؟
دوران مرد سالاری گذشت
زنم کار نکنه و خونه دار باشه ؟
حتما توقع داری هرچی هم گفتی سریع بگه چشم !
با این تفکر ازدواج نکن چون زندگی زنتو نابود میکنی
آخه من آدمی بودم که اگه دوست دختر هم داشتم حتی اگه واقعا هم می دونستم بش نمی رسم بازم به دید همسر آیندم بش فکر می کردم اما توی این دوره زمونه بیشتر آدما برای قصدهای دیگه می رند سراغ این کارها .
مگه کار کردن خوبه . من اگه به خاطر پول نبود نه دانشگاه می رفتم نه کار می کردم . خیلی هم از خداش باشه
من کی گفتم هر چی من بگم بگه چشم ! الآنم توی بیشتر خانواده ها فقط اسمش هست که زن ها مدیر خونه شدند و زن سالاری هست و بازم مردها تصمیم آخر رو می گیرند .مدیریت یک خانواده بیشتر یک مسئٓولیت هست تا یک امتیاز و فکر نکنم اینکه مردی مدیریت خانواده رو بر عهده داره باعث بشه زندگی زنش نابود بشه .
یعنی شما منظورت اینه که اگه مرد مدیر خونه باشه زن بدبخت می شه . حتما زنم هم باید یک آزادی های داشته باشه و با اونم در زندگی مشورت می کنم .

چون اینا اسمش نه مذهبه نه غیرت ...

غیرت ینی بتونی مثل کوه در برابر مشکلات پشت خانمت وایسی ، ینی نذاری تو زندگیش احساس کمبود بکنه ینی حسادت خانمتو نسبت به بقیه خانم ها ایجاد نکنی و ...

پیشنهاد میکنم با زنی ازدواج کنین که اونقدر درک و شعور داشته باشه که بدونه حد روابط چجوریه و چه نوع لباسی برای چه جایی مناسبه و پیشنهادم برای شما اینه که کمی دیدتون رو نسبت به زن زندگیتون تغییر بدین ... با این تفکر یک زن تو زندگیش فقط احساس اسارت خواهد کرد و بس
بخشی از غیرت شاید تعریفی که شما می گید هم باشه ولی فقط هم اون نیست . به نظر من برای همه جا چادر مناسبه به جز خونه . مگه افکار من چطور هست که زنم توی زندگیش احساس حقارت بکنه ! تازه من انقدر مرد خوبی هم هستم که بهترین اتفاقی که توی زندگی همسر آیندنم می یفته این هست که من اون رو انتخاب کردم ;)