سلام بارانی عزیز، من دکتر هلاکویی را خیلی می پسندم و حرفهاش رو قبول دارم، می تونی بری به سایت رازها و نیازها و از اونجا قسمت مربوط به self esteem و self love را گوش بدی. ، رازها و نیازها
احتمالا اگر بگردید در اینترنت کنفرانس عزت نفس و اعتماد به نفس ایشون یا برای دانلود موجود هست و یا می تونید سی دیشو تهیه کنید.
برنامه های رادیویی ایشون هر روز توی این سایت Dr. Holakouee`s Archive آپ دیت میشه و می تونید گوش کنید. خیلی ها با شرایط ما زنگ می زنن و ایشون راهنماییشون می کنن و آدم خیلی چیزها یاد میگیره .
علت این که خودتو باید دوست داشته باشی این هستش که تو یه انسانی مثل همه انسان های دیگه، مثل شوهر سابقت که انقدر دوستش داری، مثل مادرت، مثل کسانی که دوستش داری، با حداقلی از همون اشتباهات، مشکلات و کاستی هایی که تو وجود هر انسانی ممکنه باشه، چطور دیگران را با اینهمه کاستی ها می پذیری و دوست داری و خودتو نه؟!!!! کنفرانس " اگر جوان بودم " ایشون را در اینترنت جستجو کنید و بخوانید و یا گوش بدین.
زندگی به سبک مطلقه یعنی: من فعالیت هامو دارم، کارهامو انجام میدم، زندگیمو دارم، خودمو یه شکست خورده نمی بینم، کمی و کمی در ظاهرم و رفتارهام بیشتر دقت می کنم ( نه در اون حد که موجب ملال بشه ، مثلا به قول شما تریپ دختر ترشیده بگیرم ، فقط زیاد به چشم نزنیم بهتره و تو روابطمون یه گوشه چشمی به سو استفاده های احتمالی داشته باشیم نه اینکه بدبین بشیم ) ، شرایط متفاوتم را می پذیرم و قبول می کنم ولی تسلیمش نمیشم ، یعنی فکر نمی کنم از دیگران چیزی کم دارم و یا کاری کردم که باعث خجالت و سرافکندگی بشه ، فقط یه سری آسیب هایی دیدم از رابطه گذشته م که باید جبرانشون کنم، با خودم مهربون هستم و علی رغم همه چیز خودم را دوست دارم
عزیزم من گاهی دعا می کنم ولی دعاهای من با شما فرق داره، من به خدا میگم خدایا کمکم کن حالم خوب باشه ، شاد باشم، و اشتباه های گذشته را انجام ندم، خدایا چشمهام رو باز کن و کمکم کن از قوه عقل و منطقم بیشتر استفاده کنم
این زندگی نوین به سبک یه مطلقه هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)