به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سلام، با توجه به اینکه خودتون مدتها توی این سایت بودین و همانطور که گفتین کلی هم برای بقیه نظر دادین پس حتما این صحبتهای دوستان نمیتونه به شما کمکی بکنه. شما خیلی بهتر از این حرفها رو احتمالا بلدین البته برای دیگران ( دقیقا مثل من!)
    قصد آزار شما رو ندارمف فقط دو نکته به ذهنم میرسه:
    1- من جدن دارم برای واژه عشق نگران میشم. این سایت حتما به خیلی از آدمها کمک کرده ولی اینقدر در تاپیکهای مختلف واژه عشق به پست ترین حالت خودش استفاده شده که جفایی که این سایت در حق این واژه کرده بعید میدونم قابل جبران باشه. لطفا بگین از قیافه اش خوشم اومده، لطفا بگین از اخلاقش خوشم اومده، خیلی خیلی دوستش دارم، یه همچین چیزایی لطفا لطفا
    2- مگه شما چندبار قراره زندگی کنید. فکر کنید به آدمهایی که هزاران سال قبل زنده بودند و حالا سالهاست که زیر خروارها خاک نه اثری ازشون مونده نه کسی اصلا اهمیتی میده که چطوری زندگی کردند... شما تا از زندگی خودتون لذت نبرید بزرگترین ناشکری رو مرتکب شدید حتی در برابر خداوند. بهش بگید که دوستش دارید و ازش بخواین که باهاتون ازدواج کنه. به امروز فکر نکنید که انجام اینکار چقدر سخته به 100 سال بعد، به 1000 سال بعد فکر کنید و دنیا و آدمهاش رو تصور کنید و خودتون که اون موقع زیر خاکها پوسیدین، اونوقت اینکار خیلی راحت تر و منطقی تر میشه براتون. فقط یادتون نره که هر رابطه ای دو طرف داره!

براتون آرزوی خوشبختی و شادکامی میکنم.

2. 4 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

**سهیل ** (پنجشنبه 31 مرداد 92), golbarg40 (دوشنبه 20 خرداد 92), داود.ت (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), سوگند32 (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)