ممنون که جوابم و دادین
ارام عزیز 32 سالمه از نظر اعتقادی به قول همسرم ظاهر الصلاتیم. یعنی چادری و ظاهرا مذهبی. از نظر رفت و امد هم دیگه 2 ماه یک بار حتما همدیگرو خواهیم دید.
علت اینکه گفتم از افراد نسبتا فعال اینجا بودم این بود که به کلی راه و چاه خودم وارد هستم پس قطعا عمق فاجعه بیشتر از این حرفاس که با راه و چاه خودم به نتیجه نرسیدم.گفتم که پستهای الکی و سرزنش امیز نذارن و منطقی و ارام جوابم و بدن.
ژپتو عزیز برعکس حرف شما من واقعا برادر همسرم و دوست دارم و عاشقشم 8-9 سال مدت کمی نیست که من عاشق بودم منتها سعی در خاموش کردنش داشتم و اخرش احساس به منطق پیروز شد و متاسفانه از خطی ناشناس تا الان که اینجا هستم 4 تا اس ام اس بهش دادم. البته او نمی دونه منم و من فقط برای اینکه دل خودم اروم بشه چنین کار احمقانه ای کردم.
حسین عزیز علاقه من به برادر همسرم به هیچ عنوان هول مسایل جنسی نمی چرخه.
من یه ویژگیهایی و در مرد می پسندم ( نه فقط از نظر ظاهر بلکه هم ظاهر هم اخلاق) که متاسفانه برادر همسرم 90% اون ویژگیها رو داره.
حالا به هزار و یک دلیل همسرم اون ویژگیها رو نداره که البته حتما چیزای دیگری داره که من انتخابش کردم و صد البته که دوستش دارم و بدون اون نمی تونم زندگی کنم.
از این حرفای انتقال ذهن و ..... می ترسم که بفهمه.
من می خوام ذهنمم درگیر نباشه.
امیدوارم برام پست سرزنش امیز نگذارید و فقط کمکم کنین از این درگیر 8-9 ساله خلاص شم

علاقه مندی ها (Bookmarks)