فکور و ahuman عزیز، ممنون از توجهتون
راستش خانواده شوهرم در جریان حقوق همسرم هستند اما از عقب افتادن قسطهای خونه بی اطلاعند
مادر شوهرم هر وقت حرفش میشه همیشه میگه خوبه شما اجاره نشین نیستین!!!ما براتون خونه خریدیم ولی دخترم اول زندگیش تو خونه اجاره ای بوده و ....(اصلا ما رو درک نمیکنه!)
اما بنده خدا پدر شوهرم مطمئنم که اگه از قضیه باخبر بشه از هیچ کمکی دریغ نمیکنه...حتی به شوهرم پیشنهاد داده بود که چون یک خونه دیگه دارن ما بریم اونجا زندگی کنیم تا خونه خودمون که الان میشینیم بدیم به اجاره (اما مادر شوهرم گفت نه!!! اون خونه واسه اینا بزرگه!!!این در حالیه که دختر خودشون که بچه هم نداره خونه 200 متری زندگی میکنه..مادر شوهرم واقعا بین عروس و دختر فرق میذاره و همه اش هم میگه وای پسرم چقدر کار میکنه..نمی دونه که پسرشون از دلِ خوشش نیست که دو جا کار میکنه!!)
من به قول فکور جان فقط از این میترسم که شوهرم اگه پی ببره که با پدرش صحبت کردم ناراحت بشه از موضوع...ولی واقعا نمی تونم ببینم که اینقدر تحت فشاره و کوله باری از مشکلات رو دوششه...
من مقداری پول تو خونه پس انداز داشتم که چندین بار به شوهرم دادم اما این قضیه موقتی نیست و باید یک فکر اساسی براش کرد...:(

علاقه مندی ها (Bookmarks)