با سلام خدمت همه عزیزان تالار همدردی
حدود6ماهی میشه با دختری 17ساله اشنا شدم سال سوم دبیرستانه منم 29سالمه اززمانی که باهاش اشنا شدم مدام باهاش ارتباط داشتم وهرسئوالی بوده ازش پرسیدم والبته دراین میان مسائل زیادی راه انداختند که عشق وعلاقه ما را نسبت به هم از بین ببرن ولی هرچه انها پافشاری کردند ماعشقمون نسبت به هم روز به روز به هم بیشتر شد طوریکه حتی یک روز تحمل دوری هم را نداریم چون واقعا بعد این مدت پی بردم خیلی ازسنش بیشتر مسائل را درک میکند وهیکلش نسبت به سنش بزرکترنشان میدهد هیچوقت از روی احساس حرف نمیزند بسیارخانواده دوست ومهربان است هردوکاملا بهم وابسته شدیم خیلی شدید خیلی وقتها منو امتحان میکرد واقعا دیدمن عاشقشم وهرروز میگه بایدببینمت اگه نبینمت ارامش ندارم ومن میبینم واقعا دخترخوبی است نمیخام از دست بدمش وفکرمیکنم فقط درکناراو میتونم خوشبخت بشم
حال چیزی که ذهن منو مشغول کرده مهمتر از همه مشکلات جانبی هست که درست کردن به طریقی دنبال راه حل میگردم درستش کنم واز دوستان راهنمایی میخام
الان این سئوال دارم با این تفاسیر ایابا13سال اختللف سنی با این عشق علاقه شور با هم خوشبخت میشیم همین الان که این مطلب مینویسم پیام دادهفردا میخام ببینمت فدات شم
ازدوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند
علاقه مندی ها (Bookmarks)