به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام بهار

من هم فعلا به این تاپیک منتقل شدم. تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه این مشکل رو حل کنم. البته از دیشب تا حالا که هیچ پیشرفتی نداشتم. حتی در مورد اون نورهای رنگی. واقعا خیلی سخته. من حتی یکبار هم نتونستم انجامش بدم.

دیشب این تاپیک رو کامل خوندم و دیدم که تو چقــــــــدر شبیه من هستی. از اون پست اولت گرفته که نمی دونستی مسئله چیه، تا همین پست آخری که گذاشتی.

نمی خواستم چیزی تو تاپیکت بنویسم. اما دیشب موقع خواب یه کشفی کردم که نزدیک بود از هیجان خفه بشم! اصلا برام باور کردنی نبود که تونسته باشم یه چنین چیزی رو پیدا کنم.

پست 45 مشکل یک عمر منه.

دیشب متوجه شدم که این عصبانیت های ناگهانی و انفجاری، بخاطر همون ذهن سطحیه که بصورت آنی و ناگهانی دچار ازدحام می شه!

یکی یه چیزی می گه یا یه کاری رو انجام می ده، یه دفعه سیل ریزخاطره ها و ریز احساسات و برداشت ها و نقدهای مختلف به ذهنم هجوم میارن. و همین باعث می شه احساس کلافگی شدید بهم دست بده و نتونم موقعیت رو مدیریت کنم. و یه رفتاری داشته باشم که طرفم رو آزار بدم و آبروی خودم رو ببرم. البته من یه فرقی با تو دارم. تو گفتی که بعدش فراموش می کنی، اما مرحله بعدی برای من اینه که منتقد درونیم به شکل مرگ آوری فعال می شه و بهم حمله می کنه.

الان نزدیک یه نصفه روز از وقتی اینو فهمیدم گذشته، ولی هنوز حس غریبی دارم. باورم نمی شه بعد از این سالها یه توجیه منطقی برای این انفجارها پیدا کردم! و حالا هم تو تاپیکی هستم که یه راهی رو برای برطرف کردنش آموزش می ده. البته من تو بازه های زمانی کوتاه و بلند زیادی، آرامش ذهن سطحی رو تجربه می کنم (اما کنترل خیلی خیلی کمی روی اومدن و رفتن این آرامش دارم). و این جذابیتی که اینجا آقای اس سی آی می گه، چیزیه که خیلی ها رو جذب من کرده:

نقل قول نوشته اصلی توسط sci نمایش پست ها
    جذابيت بسياري از افراد در گرو همين آرامش ذهن سطحي و منتقدر دروني آنهاست.. (آرامش با سكوت فرق مي كنه)
    حالا فکرشو بکن چقدر شوک آوره که یه آدمی که به این شکل دیده شده، یه دفعه مثل آتشفشان فوران می کنه! این دوگانگی خیلی وقتا آبرو و حیثیت من رو برده!

من نمی دونم واقعا موفق می شم تمرینای این تاپیک رو انجام بدم یا نه. اما سعیم رو می کنم.

بهار من واقعا ازت متشکرم که اینجایی. تو مشکلات من رو به شکل قابل فهمی توضیح دادی. من خودم همینا رو نمی تونستم درست تشریح کنم. از اولین پستت گرفته تا این آخری. عالی بود.

می دونم آقای اس سی آی میاد و پستت رو پاسخ می ده. من هم منتظرم پاسخشون رو بخونم و ببینم یه چیزی تو مایه های همینی هست که من پیدا کردم یا نه.

در هر حال عذرخواهی می کنم که با وجود اینکه می دونستم این تاپیک اختصاصی تو و آقای sci هست، بازم نوشتم.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

ویرایش توسط میشل : سه شنبه 10 اردیبهشت 92 در ساعت 11:48

2. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

sci (چهارشنبه 13 شهریور 92), بهار.زندگی (سه شنبه 10 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)