به نظر من باید دید ایشون توی چه جور خانواده ای تربیت شده ایا این اخلاقش رو از کودکی بهش یاد دادن یا به دلایلی به دیگران کمک می کنه که تشویق بشه از سوی دیگران یا حس بزرگی کنه
تشکرشده 14 در 7 پست
به نظر من باید دید ایشون توی چه جور خانواده ای تربیت شده ایا این اخلاقش رو از کودکی بهش یاد دادن یا به دلایلی به دیگران کمک می کنه که تشویق بشه از سوی دیگران یا حس بزرگی کنه
ahmadi--00(پنجشنبه 01 فروردین 92), roze sepid (پنجشنبه 01 فروردین 92)
تشکرشده 911 در 430 پست
سلام من تو تاپيك لطف<>وظيفه در مورد خودم و خواهرم موضوعاتي رو مطرح كردم كه شما گفتيد فقط بايد باهاش كنار بيام ومن تا جايي كه ميشه اين كارو ميكنم اما با شرايط مشابه دوست ايشون توصيه هاتون تفاوت داشت.شما كه كتاب روانشناسي ميخونيد خودتون بهش پايبنديدوعمل ميكنيد؟
- - - Updated - - -
یا به دلایلی به دیگران کمک می کنه که تشویق بشه از سوی دیگران یا حس بزرگی کنه
من تقريبا همين شرايطودارم
تشکرشده 433 در 151 پست
همونطور که میشل عزیز گفت اصلیت توصیه ها یکسان بود که باید با این قضیه کنار اومد، ولی روابط بین یک زن و مرد (با فرض اینکه بعد ها قراره به ازدواج ختم بشه) و روابط بین دو خواهر متفاوت هست، دو خواهر شریک زندگی همدیگه قرار نیست باشند، ولی نیازه که همیشه در زندگی همدیگه باشند در حالی که یک زن و مرد قراره شریک زندگی همدیگه باشند ولی نه اینکه لزوما باشند، و نه اینکه قراره تا ابد در زندگی همدیگه باشند.
وقتی شما یک خصوصیت خواهراتون رو دوست ندارید کاری از دستتون بر نمیاد و باید یا تحمل کنید و یا شرایط رو طوری کنید که این خصوصیت در مقابل شما نمایان نشه (توصیه ای که به شما کردم) تا بتونید سال ها پشتیبانی همدیگه رو داشته باشید و بتونید در زندگی همدیگه و خانواده های آینده تون حضور مثبت داشته باشید، ولی حدود و کیفیت این رابطه دست شما نیست چون شما خواهرتون رو انتخاب نکردیدو ولی زمانی که یک مرد به دختری به عنوان شریک زندگی نگاه می کنه شرایط تغییر می کنه و باز هم درسته که این مرد نمی تونه از اون زن انتظار داشته باشه بر اساس میل اون تغییر کنه، ولی می تونه انتظار داشته باشه شریک زندگیش خصوصیاتی رو داشته باشه یا نداشته باشه. برای همین توصیه من این بود که به آینده این رابطه با این خانم فکر کنند.
roze sepid (پنجشنبه 01 فروردین 92), sara 65 (پنجشنبه 01 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 01 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)