زیبا و سارا جان ممنونم
چه خوب شد که برایم نوشتید
باور کنید در این غربت و تنهایی و با این همه فشار گاها درمانده میشوم
لطفا کمک همدردیتون رو از من دریغ نکنید
واقعیت امر ان است که همسر سابق شوهرم اصلا اهل مذاکره نیست و حتی 3 سالی که برای داگاه طلاق رفت و آمد داشتند حاضر نشده حتی یکبار هم با همسرم رودر رو صحبت کند و چند بار هم که همسرم در بیرون سعی کرده ایشان رو متقاعد برای حرف زدن نماید شروه به هیاهو و جنجال و آبروریزی کرده و اصلا نمیتوان با او سر میز مذاکره نشت
شوهرم بیش از دو سال است که از ایشان جدا شده اما من فکر میکنم چون شنیده همسر سابقش ازدواج کرده برای اینکه اول زندگی جدیدش آزارش دهد این شکایت را حالا انجام داده
خانواده شوهرم به او صبح زنگ زدند و بی هیج حمایت و حرف و حدیثی گفتند احضاریه آمده بیا ببر
نه همدردی
نه روحیه
یعنی شوهرم را به خاطر من کاملا طرد کرده اند همان طور که در زندگی قبلیش نیز طرد کرده بودند
مهریه همسر سابق شوهرم 1355 سکه طلا بوده که در قبال بذل آن شوهرم او را طلاق داده بنابراین مهریه ای نگرقته اما این نصف اموال به صورت قولنامه ای انجام شده و موثق است
میبینید تو رو خدا
هزاران مسئله زندگیم را زیر و رو کرده
بیماری پدرم
تحصیلم و فشار ان
روابط وحشتناکی که با خانواده همسرم داریم
مشکلات مالی
دوری از همدیگر و مشکلات عده ای دیگری که اگر بگویم فقط باعث سردردتان خواهم شد
بله
من هم خودم را دلخوش کرده بودم که خواهرش چیزی نگوید
اما چون همسر سابقش کمی با قیل و قال است میترسم بیاید و در دادگاه بگوید که مثلا میبینم با زن جدیدت هم مشکل داری و پیش خواهرم هم رفته و چی و چی
اون موقع من واقعا چه باید بکنم؟؟؟
از طرفی هم دادش همسرم با خانمش به شهر ما امده اند
خیلی جالب است که برادرش را به عقد دعوت نکرده اما حالا میخواهد او را ببینید
مادر شوهرم هم به افتخار عروس تازه مهمانی ترتیب داده
در حالیکه من را در اوج روابط حسنه هیچ نشمردند و مثل بیوه ای نگون بخت و بی هویت به خانه همسرم رفتم و هر موقع هم که مادر من یا دوستانم گفتند بابا یک مهمونی کوچک بدید مادر شوهرم گفت واسه چی مهمونی؟؟؟؟
اما باور کنید الان اینا برایم مهم نیست
موندم با این همه مشکلات عدیده چه کنم
واقعا بریدم
گاها مییگم کاش اصلا ازدواج نکرده بودم
با اینکه عاشق شوهرم هستم اما باز هم به خود میگیوبم مهری چرا ازدواج کردی؟؟؟
خیلی تنها و سردرگمم

علاقه مندی ها (Bookmarks)