نوشته اصلی توسط
بهار66
حمیدرضا جان همین که پیگیر حل مشکلاتت هستی جای هزارتا افرین داره..چون زیادن کسایی که میان دردلی میکنن و میرن...
منم از شما ممنونم که به من کمک می کنین تا از این افسردگی بیام بیرون
اما یادت باشه تو مشکلاتت غرق نشی..خوبیای زندگیت رو هم ببینی.هر روز و شب نعمتهایی که داری رو مرور کن بابتشون خدا رو شکر کن.
بهار جان اتفاقا دیشب با همین جور فکرا خوابم برد ،توی ذهنم داشتم نقاط مثبت خودم رو مرور می کردم بیشتر شبا موقع خواب همش صدای داد و بیدادشون میاد توی ذهنم ولی دیشب اصلا حواسم به این چیزا نبود
تو یکی از تاپیکها دیدم حضور فعالی داشتی.ازاطلاعاتت به دیگران میبخشیدی..یکی ازراه های رسیدن به خواسته هامون همینه...وقتی تو جایی به کسی کمک کنی،دیگری هم به کمک تو خواهد اومد.اصلا همین شد که ما پاگیراینجا شدیم و گرنه ما هم مثه توییم.
پیشنهاد میدم اگه وقت ازادی داشتی بیای اینجا هم مقالات و تاپیکای مشابه رو بخونی،هم تو تاپیکای دیگران شرکت کنی،اینجوری ذهنت فعال میشه،دنبال راه حل مشکلات میگرده.
چشم حتما ،البته من خیلی دوست دارم توی تاپیکها شرکت کنم ولی خیلی از موضوعاتی رو که اینجا دوستان مطرح می کنن من سر رشته ای توش ندارم اگه بخوام راهنمایی کنم توی چیزی که سر رشته ندارم یا تجربه ای ندارم در اون موضوع فکر نکنم بشه حرف به درد بخوری بگم
موفق باشی پسر بااراده
علاقه مندی ها (Bookmarks)