نوشته اصلی توسط
khaste-az-zendegi
دوستان میشه لطف کنید و راهکارهایی رو پیشنهاد بدید که من بتونم این حساسیت رو کمترش کنم. و دوم اینکه من باید چه تغییر رفتاری یا برخوردی با همسرم بکنم که بفهمه داره اشتباه فکر میکنه و رفتارش رو تغییر بده(محبتمو کمتر کنم؟ یا اینکه جدی تر باشم؟)
با سلام.ازدواجتون رو تبريك ميگم.
راه حل مشكل شما بيش از همه به نحوه ي پاسخگوييتون به احساسات همسرتون بستگي داره.بايد با همسرتون همدلي و همدردي كنيد.و در راستاي احساسات ايشون اعتبار سازي كنيد.وقتي همسرتون شروع ميكنه به گلايه(صرف نظر از اين كه موضوع مورد گلايه درست هست يا نه) بايد با جملات خاصي نشون بديد كه احساس ايشون رو متوجه ميشيد (و اين الزاما به اين مفهوم نيست كه حرف ايشون درسته بلكه شما فقط با احساس ايشون همدلي كرديد).در اين شرايط ب
ه هيچ وجه نبايد از خانواده تون دفاع كنيد(هر چند كه حق با شما باشه) و يا
سعي كنيد نشون بديد كه اين رفتارها از سر منظور خاصي نبوده چون براي شخص آزرده همه ي اينها به مفهوم بي اعتبار سازي و رد احساسيه.
پس در گام اول:همدلي
در گام دوم اعتبار سازي
اينها همه بخشي از رفتار جرات مندانه است .
به هيچ وجه مشكل شما با كم محبتي يا رفتار جدي حل نميشه،بلكه به شيوه اي كه در بالا گفتم اگر رفتار كنيد نتايج طلاييشو خيلي سريع ميبينيد.
لينكي در پايين در مورد رفتار جرات مندانه هست كه بهتون پيشنهاد ميكنم تمامشو بخونيد مسلما خيلي براتون مفيده: (علي الخصوص قسمتهاي مربوط به اعتبار سازي رو)
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)