به نام خدا....
هستی جان شما درست میگی... این موضوع یک طرفه قابل حل نیست.... منم اطلاع چندانی درمورد مشاورت اینجا ندارم.... اینجا خانوماشون عمرا با همچین شرایطی کنار بیان و مثل اب خوردن طلاق میگیرن....و اصلا حاضر نیستن تو این موضوع به خودشون سختی بدن.... ولی باز هم حتما پرس و جو میکنم.... مرسی بابت کمکت عزیزم...
مریم جان دعوا هیچ وقت از طرف من بالا نگرفته...و من همیشه تو خودم ریختم و در مقابل توهینهاش جدیدا خودم رو کاملا بی تفاوت نشون میدم... چون قبلا خیلی سعی داشتم حین دعوا بهش بفهمونم که هرچی بشه تو حق توهین و بد دهنی رو نداری... ولی اصلا افاقه نکرد.... حد اقل اینطوری که الان هست کمتر خودمو اذیت میکنم....
یه جا خوندم که: یک روز یکی از صالحین زمان امام صادق (اگه اشتباه نکنم) به یه ادم بی ابرویی بر میخوره که شروع میکنه به ایشان فوحش دادن و ناسزا گفتن...که ایشان خیلی راحت برمیگرده و بهش میگه....انها كتيبك املئها كما شئت. یعنی کتاب اعمال خودت هست و هر طوری که میخوای پرش کن.....
ممنون از همه کسایی که همراهیم کردن... وقت گذاشتن مشکلمو خوندن و پاسخ دادن... خیلی احساس سبکی میکنم....
مریم جان ممنون از حرفهای پر انرژیی که مینویسی...و ممنون که کنارمی....راستی من استرالیا هستم....
خیلی دوستون دارم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)