به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: آیا این فرد به درده من میخوره ؟!!

سلام آقا سبحان
    امیدوارم از صحبتهای قبلی من ناراحت نشده باشید چون واقعاً قصد بدی نداشتم و لحن صحبتهام اصلا با کنایه یا ...نبود و کاملاً عادی بود چون تغییرات شما برام جالب بود.

خود من تا مدتی پیش از مخالفین سرسخت مسائلی مثل پیشنهاد ازدواج از طرف دختر و حتی اختلاف سنی بودم اما مدتیه که نظرم عوض شده و واقعاً در این زمینه نگرشم عوض شده.هم به دلیل نمونه ازدواجی که شما اشاره کردید (البته در موارد خاص نه هر موردی) و هم به دلیل " انگیزه " ای که خانم رو به این کار تشویق کنه که بسیار به نظرم مهمه و دیگه نوع شخصیت و میزان احساسی بودن خانم که در صورت پذیرفته نشدن از سمت آقا،راحت بتونه بپذیره و با قضیه کنار بیاد نه اینکه گریه و زاری کنه و ...
    و از این بین انگیزه به نظر من خیلی خیلی مهمه و باید با دقت و تحقیق بهش پی برد.

به نظر من اشکالی نداره که خانمی بنا به دلایل و انگیزه های درست و نه احساسی اگر آقایی رو با خودش منطبق می بینه و واقعاً با قصد و نیت پاک بهش پیسنهاد ازدواج بده. چون اگر نفس عمل اشکال داشت هرگز در زندگی پیامبر اکرم(ص) چنین مسئله ای رخ نمیداد و از جانب شخص اول اسلام پذیرفته نمیشد.
    انگیزه و نیت حضرت خدیجه (ص) از یک طرف و ویژگیها و شخصیت پیامبر(ص) که باعث این امر شده بود از طرف دیگه دلیل این پیشنهاد و قبول پیشنهاد شده بود.
    پس باید دید انگیزه و دلیل اصلی پیشنهاد ازدواج از سمت خانم چیه نه اینکه به صرف بیان چنین مسئله ای و بدون توجه به اخلاق و شخصیت و نیت خانم،تنها به این دلیل که عرف نیست،بدبین شد و در اولین برخورد و بدون هیچ صحبتی پیشنهاد رو رد کرد.

در مورد شما و خانم مورد نظرتون هم اینکه من گفتم به درد شما نمیخوره به دلیل خصوصیاتی بود که توی تاپیک قبلی از خودتون و ایشون گفته بودید که خیلی متفاوت بودید (مثل اینکه شما معتقد هستید و حریم محرم و نامحر رو رعایت می کنید و ...اما ایشون برعکس با آقایون خیلی راحت هست و قضیه حجاب و ...) و شکی که خودتون بهش داشتید.

اما باز هم تکرار میکنم که ایشون چون الان سن زیادی نداره و خیلی افراطی و احساسی هم به شما علاقمند شده بدون فکر و توجه به پیامدها و سخیتهایی که چنین تغییراتی به همراه داره، شما هر چی میگید قبول میکنه.
    شما که بزرگترید و پخته تر و این مسائل هم برای خودتون و خانواده تون ارزش و هنجار و مهم هست، به راحتی از کنارشون رد نشید چون پس از ازدواج مسائل بسیار ریز حتی سلیقه ای هم بزرگ میشن چه برسه به تفاوتهای عقیدتی و باورهایی که از کودکی باهاشون زندگی کردیم.

شما فکر کنید ببینید چقدر سخته کسی که همیشه تو مجالس شادی و حتی گاهی بی مناسبت بعضیها عادت دارند در حضور نامحرم برقصند و آرایش کنند و ... بعد از مدتی به کل این رفتارها و حرکات رو بذاره کنار خصوصا در شرایطی که " بقیه همونطوری هستند که بودند و تنها ایشون باید خودش رو کنترل کنه و عوض بشه "!

امیدوارم با یاری خداوند بهترین تصمیم رو بگیرید و موفق باشید انشاء الله

2. 9 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (جمعه 04 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)