دوست عزيزم سلام...
بهتر نيست بيشتر از مشكلاتتون با همسرتون حرف بزنين؟
شايد مشكلات شما با همسرتون كه اينقدر باعث دلسرديتون شده راه چاره ي ساده اي داشته باشه...
ميشه بگين چرا اينقدر از همسرتون ناراحتين و دنبال بهانه هستين تا ازش جدا شين؟؟
اون چكار كرده كه شما به يه بيگانه واسه محبت پناه ميبرين؟؟؟
من از گفته هاتون اينطور برداشت كردم كه شوهر شما يا بايد زيادي خوب باشه... چون تا حالا نتونسته بهانه دستتون بده... و شما دارين دنباله بهانه ميگرديد... و يا بالعكس فردي بي احساسه كه شما واسش مهم نيستين .... والا حتما چت كردن شما با يه همكار مرد بايد واكنشي به دنبال ميداشت... لااقل كنجكاوي!!!
شايد هم زيادي خوش بينه و دوستت داره.... اما فكر ميكنم ما هركيو بيشتر دوست داريم بيشتر روش حساسيت به خرج ميديم و اين به نوعي نشون دهنده دوست داشتنمونه !!
اگه اذيتت ميكنه اگه بهت بي احساسه ... اگه اون رهات كرده و بهت محبت نميكنه ... و اگه يه ذره حتي يه ذره هنوز دوستش داري سعي كن يه فرصت ديگه به زندگي مشتركتون بدي... (بايد بنويسي ماجرا رو دوست عزيز)
وقت واسه كندن و رفتن هميشه هست اردك عزيز...
خراب كردن خيلي آسونه .... ساختنه كه هميشه سخته و طاقت فرسا!!
پس واسه خراب كردن پل پشت سرت عجله نكن...
كمي تامل كن دوست من ....
كمي فكر كن چون اين زندگي توئه عزيزم و زندگي هيچكدوم ما نيست....
اين توئي كه با مشكلاتت تنها خواهي موند و.... اين توئي كه ميتوني آينده اي بهتر از گذشته ات رو واسه خودت رقم بزني....
همه ما اشتباه ميكنيم ... و هيچكس در شرايط ديگري نيست كه بگه اگه من جاي تو بودم حتما اينكار رو ميكردم يا حتما اشتباه نميكردم... ما انسانيم عزيزم و شيطان درست لحظه اي كه فكر ميكنيم پيروز شديم غافلگيرمون ميكنه ...
درست لحظه اي كه با افتخار خوب بودنمونو به رخ ميكشيم شيطان ما رو بسيار آروم مي لغزونه...
از خدا بخواه راه درست رو بهت نشون بده عزيزم و اگه مشكل حادي بين شما و شوهرتونه لطفا بنويس....
بنويس و مطمئن باش خداي مهربون بنده تنها و حتي گنه كارشو رها نميكنه....
عشق واقعي رو از خدا بگير و ازش بخواه تو اين راه سخت كمكت كنه....

علاقه مندی ها (Bookmarks)