1)
خيلي رمانتيك فكر ميكني...زن و شوهر كه اگه عين هم باشن دو روزه پوكيدن...زوج خوشبخت بايد مكمل باشن...نه لزوما كپي هم!!
9 باور غير منطقي درباره انتخاب همسر
""8- فرد مكمل و تضاد: در اين نگرش شخص اينگونه ميانديشد: "من بايد با كسي ازدواج كـنـم كـه خـصـوصـيـات شـخـصـيـتـي او متضاد با خصوصيات من باشد." اگر چه تفكر رايج مبني بر آنكه افراد با خصوصيات كاملاً متفاوت ميتوانند كامل كننده ضعفها و قوتهاي يكديگر باشند، اما فاكتورهاي پيشبيني كننده موفقيت در ازدواج نشان ميدهند كه قوي ترين عامل خوشبختي ، همانندي در ارزشها، نگرشها و خصوصيات شخصي است.
http://www.hamdardi.net/thread-7879.html
2)
شما با مادرت كه عاشقانه دوستت داره و عاشقش هستي دعوا نميكني؟اختلاف نظر نداري؟
برای مادر داشتن یا نداشتن من هیچ نقشی نمی تونم داشته باشم، اما برای ازدواج کردن یا نکردن منم که انتخاب می کنم !!!!!!
3)
بزارین مسئله رو بیشتر بازش کنیم:
من در حال حاضر تنها دغدغه ی زندگیم، درسمه و یه کم مسائل جزئی دیگه، اگه ازدواج نکنم یه مقدار مسائل کاری و شاید یه سری مسائل جزئی دیگه به اون اضافه بشه!!!
اما اگه ازدواج کنم:
- مسئله ی انتخاب، که خودش یه دنیا دردسره و فکرش، آدم رو دو سه سال پیر می کنه!!!
- گرفتن جشن عقد و عروسی، رفتتن سر خونه و زندگی، که اگه مسئله ی مالی پیش بیاد که دیگه.....
- کنار اومدن با اختلاف سلیقه ها و فرهنگ های متفاوت دو خونواده که باید این قدر مهارت داشته باشی که نذاری این ها به عنوان بی احترامی حساب شمن (توی دیدگاه خانواده ها)
- بعد از ازدواج تازه دردسرا شروع می شه که بسته به انتخابت یه مقدار این دردسرا کم یا زیاد می شه!!)یه مقدار)
- تا 5 یا 6 سال اول که باید دائماً از رفتارهای هم دیگه ناراحت بشین، چون هیچ کدوم نمی دونین چی طرف مقابل رو ناراحت می کنه!!!
- اختلاف سلیقه، اختلاف فرهنگ، نوع دید و نگرش به زندگی، همه و همه کاملاً متفاوته و تو باید با این ها بسازی.
- مشکلات فرزند و.... که خودش یه دنیا حرف داره...
توی جامعه ی ما، برای حل کردن این مشکلات بیشتر خانوما هستن که از خودشون می گذرن تا زندگی شون از هم نپاشه!!!!! و بعد از ازدواج یه شخصیت دیگه ای می شن!!!(این نظر شخصی منه)
آیا ازدواج این قدر ارزش داره که من به خاطرش این مشکلات رو تحمل کنم؟
4)
اصلا مگه ميشه دو تا ادم با هم اختلاف نظرو عقيده نداشته باشن؟اختلاف ها از اختلاف نظر و عيقده منشا ميگيره...
شما چند سالتون هست؟؟
خيلي رمانتيك فكر ميكني
این جا سعی داریم مشکلاتمون رو حل کنیم غزاله جونم، نه این که با سرزنش طرف بش بفهمونیم حرفش اشتباست!!!! شما که می دونین من دارم اشتباه می گم، می شه کمکم کنین با استدلال منطقی متوجه دید اشتباه بشم!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)