سلام دوستان میخاستم نتیجه دادگاهمو بگم .روز قبل از تعطیلات نتیجه رسید دست وکیلم.
با اعتراض وکیل همسرم برای نفقه موافقت نشده . یعنی برای نفقه 8 ماه نفقات معوقه 800 هزار تومن و هرماه هم 100 تومن و مهریه را 1014 سکه نقدا تعیین شده است. که البته اونها تا 10 اسفند وقت برای اعتراض به مهریه دارند که در اون صورت هم مبلغی پیش پرداخت و ماهیانه یک یا دو سکه تعیین میشه . میبینین دوستان حتی اگه بنده هم از حقش بگذره خدا نمیگذره.
بخدا من از بابت این حکم اصلا خوشحال نشدم چون این اتفاق اثر بدش رو تو زندگیه من خواهد گذاشت ولی فقط به خاطر ادب کردن این خانواده مغرور پای این قضیه ایستادم. باورتون میشه که من چند روز پیش شوهرم و تو خیابون دیدم چشم تو چشم و اون بی تفاوت از کنارم رد شد بدون هیچ عکس العملی. یعنی آدم این قدر بی احساس ، اینقدر مغرور . ما 6 ماه با هم بودیم و من حق همسری رو کاملا براش به جا آوردم و اون حالا اینقدر بی تفاوت. باید تاوان این کاراشو پس بده.
دیروز خواهرم نذری داشت دختر خاله پدر شوهرم اومده بود همش دور منو گرفته بود که به خاطر امام حسین ازشون بگذر شاید شما قسمت هم نبودین. منم گفتم امام حسین راضی میشه که یه خانواده با آبروی دخترایه مردم بازی کنن اتفاقا خدا منو گذلشت سر راه این خانواده تا حساب کار دستشون بیاد.
ببخشید دوستان پرگویی کردم فقط خواستم به دوستانی که پیگیر بودن خبر بدم.
التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)