به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 490

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلامی
    به زیبایی گلها، به رنگارنگی غنچه ها و شکوفه ها
    سلامی به درخشندگی خورشید، به نورانیت مهتاب ، به بلندای آسمان بی کران
    سلامی به گرمی تابستان و سلام و سلام و سلام به روی ماه همه شما دوستان و یاران و هم تالاری های گرامی .

یه خدا قوت بگم به آقای مدیر همدردی ، خانم فرشته مهربان ، خانم سحر بهاری که با تمام مشغله هایی که دارن همچنان فعال در خدمت تالار همدردی و یاری به دوستان هستن.
    ان شالله سعادتمند و عاقبت بخیر باشید و در سختی ها و خوشی ها ، باغچه دلتون پر از آرامش.
    یه تشکر هم می کنم از تمام دوستانی که این بنده را یاد کردن در تاپیک ها .
    تشکر می کنم از خانم زلال – خانم الهه زیبایی ها ( باز فکر کنم رفتن گفتن باغبان دو سه روز ویرایش می کنه :) ) - آقای ام و زد - آقا غلام ...
    ممنونم – ما خودمون همیشه شاگرد هستیم و از دوستان همیشه یاد می گیریم .
    تشکر به خاطر همه چیز و حضورتون .شرمنده که دیر پاسخگو هستم .ان شاالله باغچه زندگیتون پر باشه از آرامش – عشق – سعادت – خدا - موفقیت – و در کل تمام چیزهای خوب .
    از طرفی یادی کنیم از تمام اعضاء همدردی ، چه کاربران محترم و چه مدیران گرامی که الان نیستن و یه روزی قلمشون برای همدلی و همدردی می نوشت ،،،
    ان شالله شاهد حضور اون بزرگواران باشیم و هر جا هستن متعالی باشن . یادشون گرامی .

.....................................

خانم زلال گرامی ، خداوند ان شالله پدر گرامیتون را بیامرزه ، به درجات ایشون افزون کنه و بر شما و خانواده گرامی صبر جمیل عنایت فرماید.
    واقعیتش سخته – حس دلتنگی برای سفر کرده هامون و عزیزانمون هست - شاید بشه یه کاری کرد که این حس دلتنگی یه حس متعالی بشه .
    میگن همه طمع مرگ را می چشن – نگفتن مرگ اونها را می چشه – در واقع ما هستیم که مرگ را می نوشیم و از نوشیدن اون مست می شیم ( دیدار با خدا ) .
    ما تنهاییم تو این عالم ،،،کی با ماست ؟
    پدر - مادر- زن و شورهر - بچه ، برادر و خواهر و ...
    4 روز با ما هستن و این 4 روز که با ما هستن تازه در وجود خودشون هستن.
    درسته به ما کمک می کنن – در کنار ما هستن - همدردی و همدلی می کنن ولی ما تنهاییم ،،،
    تو این شرایط یکی که ما را خیلی می خواد و عاشقمونه میاد میگه : "" وَ هُوَ مَعَکُم این ما کُنتُم "" او با شماست .
    میاد میگه درسته سخته - اصلا قرار نبوده آسون باشه – ولی من باهاتونم .
    خانم زلال اگه بدونیم همه مسافریم ، اگه بدونیم دوست ، یار ، همسفر واقعیمون فقط خداست زندگی برامون خیلی آسون تر میشه .سختی ها قابل هضم تر میشه .
    درسته دلهره – ناراحتی – دلتنگی هست – ولی اونها رنگی نداره در مقابل حضرت دوست .

می گن وقتی انسان ( با اعمال مختلف ) وارد دنیای جدید میشه ( برزخ و قیامت ) به خودش میگه کاش بهتر بودم ،،،
    یه حسرتی هست که همیشه برای همه هست حتی اگه انسان خیلی خوبی هم باشیم .
    برای عزیزانمون هم همین طور - اگه بهترین فرزند هم باشیم برا ی پدر و مادرمون باز این جمله را می گیم .
    زنده نگه داشتن یاد اونها – تلاش برای زندگی بهتر ،سالم تر ، معنوی تر ،،، رسیدن به خودمون و دیگر عزیزانمون ،،، اونها را خوشحال و دل ما قوی تر می کنه .
    یکی از راه های قوی کردن دل ، کمک به دیگران ( اعمال صالح ) + افزودن علم هست .
    اون دوتا مثل دو تا بال برای انسان می مونه .

آقای مدیر چند صفحه قبل مطلب خیلی خوبی گذاشتن ؛ اینکه ما نمی تونیم تمام متغیرها و اتفاق های زندگیمون را کنترل کنیم ،،،
    در مسیر صحیح توکل می کنیم – حرکت می کنیم ،، مواردی که در حل توانمون هست را انجام می دیم و موارد و اتفاق هایی که از دستمون خارجه را راضی و تسلیم می شیم .
    مولانا یه جا میگه :
    هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر / آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
    هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر / رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

به قول یه بزرگی ، ما این جسم نیستیم - اصل ما چیز دیگری هست - همه در این دنیا سوار بر مرکب دنیا هستیم ( با بدن ها و قیافه های مختلف )
    شاید مرکب ما مریض باشه ،شاید مریض بشه ، بلند قد باشه – کوتاه باشه – درست راه نره - سالم و عضلانی باشه - سفید باشه – سیاه باشه – سرخ باشه و... مهم نیست .
    مهم اینکه این مرکب در مسیر و در جهت مسیر باشه .
    خانم زلال گرامی ، مطمئن هستم این امتحان الهی و مسیر الهی را با موفقیت به پیش می برید
    برای منم دعا فرمایید تا قوی و در مسیر باشم .

کلبه ی برفی

.....................................

زیاد حرف نزنم - از خودم هم بخوام بگم الحمد الله خوبم با وجود تمام سختی ها و مشغله ها و خوشی ها :)
    یه پروژه ای هست که برام خیلی مهمه دارم سعی می کنم انجامش بدم – چیز مادی ای توش نداره داریم از جیب می خوریم :) - هدف معنویش برام مهمتره -دعا کنید برام ،،،
    راستی محرم هم نزدیکه – یاد یه شعر از شهریار افتادم که می گفت :
    شمر گوید گوش کردم تا چه خواهد از خدا
    جای نفرین هم به لب دیدم ، دعا دارد حسین

ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 21 تیر 02 در ساعت 16:32 دلیل: کلبه برفی

2. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

gholam1234 (چهارشنبه 21 تیر 02), Mvaz (چهارشنبه 21 تیر 02), فرشته مهربان (جمعه 23 تیر 02), مدیرهمدردی (پنجشنبه 22 تیر 02), zolal (جمعه 23 تیر 02), سحر بهاری (یکشنبه 25 تیر 02)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)