بنظرم هرکسی در مقام نصیحت کردن که قرار میگیره از یه دید دیگه نگاه میکنه ولی وقتی مشکلی براش پیش میاد یچیزدیگه میگه.
پس چرا روحانیت مراجع تقلید بر اینکه جذب کنن ادمارو به کارهای خوب مدام از خوشبختی وسعادت مند شدن تو این دنیا میگن که اگه فلان کارو خوب انجام بدید فلان میشید . من چند وقت پیش به یه مرجع تقلید پیام دادم به عنوان سوال شرعی ازش پرسیدم یعنی دفترش
که چرا من بااینکه این همه نماز اول وقت و روزه و ختم قران و انفاق وهزارچیز دیگه برای رضای خدا انجام میدم ولی دعاهام مستجاب نمیشن ولی اطرافیانم اینجوری نیستن ؟
من شاید پاسخ سوالمو خیلی بهتر از شماها بتونم بدم چون قران میخونم تفسیر بلدم میتونم چرا .شاید بگید اگه میدونی چرا تایپیک زدی؟ چون درددول میخواستم بکنم.چون شاید نظرتون همینکه فقط منو تایید میکرد من همون طوری به راهم ادامه میدادمو بازم صبر میکرذم.ولی ممکنه گاهی حرفای قلبمه زدن بر بعضی از ادمای اینجا که میان کمک بگیرن خیلی مضر باشه .گاهی نیاز به توصیه ندارن فقط همدردی میان .
و اما پاسخ اون مرجع تقلید به من چی بود .
پیام اومد که شما حتما احتمالا مال حروم خوردید که دعاهاتون مستجاب نمیشه .
اون ادم روچه حسابی منو قضاوت کرد؟ حقوق بازنشستگی یه جانباز ارتشی حرومه؟ کسیکه انفاق میکنه میشه مال حروم بخوره؟
اینارو خواستم بگم باز صد رحمت به شما خخخخخ.
منظورش این بود هرکسی نماز بخونه روزه بگیره قران بخونه مثل خودشون تو این دنیا سعادت منده وخوشبخت .
از یه مرجع تقلید دیگه که بادفترش تماس گرفتم گفتم منو خانمی همزمان تویه اداره ای طرح میگذروندیم .همزمان باهم طرحمون تموم شد . منوکه فرزند جانباز بودم جذب نکردن ولی اون خانم با پارتی بلافاصله جذب شد بااینکه پولش از پارو بالا میره . گفتم میخوام ببینم حقوق این خانم مشکل شرعی داره یانع.گفت بایدبررسی کنیم.خخخخخ
احتمالا منظوزش این بوده باید بررسی شه که با پارتی ما جذب شده یانه. اگه از فامیلای ما بوده حقوقش اکی هست.
واقعا ادم این حرفاو میشنوه دردش میگیره.
شاید من خودم بهتر ازونا وشما ج خودمو میدونم یکیشم میگم اما نیاز به تاید کردن داشتم شایدم شما بلدنبودید منوقانع کنید.
یبار فرعون به حضرت موسی ویاراش میگه ببینید من کاخ دارم من رود نیل از زیر کاخم ردمیشه من ثروت دارم من بزرگی دارم ولی شماها و پیامبرتون که از خدا حرف میزنید هیچی ندارید خدامنو دوس داره بمن خمچی داده . اخرشم که یه مگس کشتش. پس خدا به هرکی که نعمت میده دلیل نداره دوسش داره . یا رهاش کرده یا میخواد امتحان خیلی سختی تواین دنیا براش بزاره مسوولیت بزرگی بهش داده . یا اون دنیا باهاش تسویه میکنه .