نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
سلام
من بنظرم بعضی وقتا آدم باید نعمتهایی که خدا بهش داده رو یه مروری کنه. خود من تقریبا میشه گفت دوازده سیزده سال هست از خانواده دور بودم و سالی سر جمع یک ماه یا دو ماه خانواده رو دیدم. ولی خب چیکار کنم، چاره ای نیست، بخام از این شرایط بیام بیرون، جیبام خالی میمونه. دیگه سعی میکنم یجوری روحیه رو بالا نگه دارم. از تایمی که کنار خانوادم هستم، تک تک لحظاتش رو لذت ببرم و تایمهایی که پیش خانواده نیستم، هم لذت ببرم از زندگی...
سلام
خودم دقیقا نمیدونم ریشه مشکلم کجاست
اگه شما هم دوری ولی بجاش با آدمای زیادی در ارتباط هستین.این خیلی فرق میکنه با شرایط من
یه زمانی خودم نخواستم شاغل باشم بخاطر همسر و فرزند و خودم!ولی الان مطمئن نیستم کار درستی کردم
و اینکه گفتم که پیش خانواده خودم هم لذت اونجوری نمیتونم ببرم.برای همین خستگی تو تنم میمونه کلا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
فکر کن 17 سال

من از تابستان 98 تا الان نه به شهرم رفتم و نه خانوادم رو دیدم و نه خانواده همسرم رو. البته تا بهمن ماه 98 علتش مدرسه بچه ها و کار خودم بود ولی بعدش علتش کرونا بود. من رفت و آمد و مسافرت رو منطقی نمی بینم

اتفاقا تجربه به من نشون داده که تحمل دوری سال به سال راحت تر میشه. یه جورایی دور از جون شما ولی انگار آدم پوست کلفت میشه. یواش یواش یه شخصیت کاملا مستقل و یه خانواده مستقل پیدا می کنه

شاید این دو سال اخیر که اصلا نرفتیم نسبت به قبل سخت تر بوده باشه چون من علاوه
اینا رو ننوشتم که خودم رو با شما مقایسه کنم فقط خواستم بهت بگم فکر نکن شما تنها تو این شرایط هستی

خوب نقاط مشترک شما ظاهرا با همسرت کم هست
ولی سعی کن اگه چیزی هست اونا رو پیدا کنی

به هر حال شما الان ازدواج کردی و از این ازدواج بچه هم داری
اگه تو مرحله انتخاب بودی می تونستی کسی رو انتخاب کنی که نقاط مشترکش با شما بیشتر باشه
ولی الان به نظرم بهترین راه برای شما پیدا کردن مسیری برای شاد بودن تو همین زندگی هست
کم کردن سطح توقع و پذیرش چیزی که هست

مدیریت کردن زندگی به عهده شماست اگه ضعف نشون بدی کل خانواده تحت تاثیر قرار می گیره شما علاوه بر همسر، الان مادر هم هستی
فکور جان شما شاغلی درسته؟ شما هم شرایطتون با خانم خانه دار فرق میکنه.
پذیرشم بالا میبرم چشم
نقاط مشترک پیدا کردن که خیلی خوبه
ولی همسرم اصلا شدت مشکل رو نمیدونه. یعنی الان ازش بپرسی کلا مشکلی نمی بینه!میگه چیزی نیست بلیط میگیرم برید پیش خانواده یه دور بزنید!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها

]

خودتون رو دریبابین اما نه با تخریب دیگری. تخریب همسرتون تنها به تیره شدن رابطتون دامن میزنه و نمیتونه شما رو به آنچه که دنبالش هستین یا قبلا دنبالش نبودین برسونه.

از کمک یک متخصص حتما استفاده کنین.

کاملا درست میفرمایید
ممنون از شما
سحر بهاری عزیز من‌متوجه اون پی نوشت آخرتون نشدم! یعنی منظورتون اینه من با کاربری دیگه ای این مسئله رو عنوان کردم؟! چون رو لینک که زدم منو ارجاع داد به این موضوع