به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 122

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام نسیم جان
    مهم نیست چقدر هزینه کردی .زندگیت مهم تر از این هزینه هاست.اما اما اما به یک نکته دقت کن.همسر تو از بحث های مالی ترسیده و تکون خورده.این قضیه هم میتونه مثبت باشه و هم منفی.البته بار منفیش بیشتره.چرا که به خاظر قضایای مالی به احتمال زیاد خواستار برگشتت شده و مثبت به خاطر اینکه شاید برگشتت بتونه شرایط رو درست کنه و همسرت بفهمه که از لحاظ مالی در خطره و نباید کاری کنه که جریان به اینجا بکشه.اما دقت کن...بدون هیچی برنگرد.براش شرط بذار.محکم و جدی بگو حق طلاق رو میخوام .بخصوص اینکهه پدرت هم عنوان کرده باید شما هم رو حرف پدرت حرف نزنی تا بی حرمتی نشه و همسرت هم بدونه که اگر دوباره بخواد منوال قبل رو پیش بگیره شما دیگه برای ادامه تلاشی نمیکنی..علاوه بر حق طلاق شرط مشاوره رفتن رو هم بذار.بگو باید باهم جلسات مشاوره و روان درمانی بریم.این دو تا شرط رو براش بذار اما بقیه مباحث رو ببند.مهریه و نفه و جهیزیه و ....
    عجله برای گرفتن مهریه نکن.مهریه خودش کارهای طولانی داره و زمانبره. و اخر سرم قسط بندی میکنن و ...
    ضمنا نیازی نیست با ناراحتی و دلخوری و ...با همسرت و خانوادش برخورد کنی.بهشون خیلی مودبانه اما مصمم بگو من همسرم رو دوست دارم اما باید به من امنیت روانی بده.اونم با حق طلاق و مشاوره امدن.
    پ.ن :
    نمیدونم چرا و چطور سی تومان خرج وکیل کردی...چند تا دادخواست بوده که سر جمع اگر خودت میدادی شاید به صد هزار تومن هم نمیرسید....
    یک نکته رو هم اضافه کنم..من اگر جای تو بودم و شوهر و زندگیم رو دوست داشتم روی حق طلاق پافشاری نمیکردم.اما چون پدرت این قضیه رو مطرح کرده و اگر بهش عمل نکنید بی حرمتی به ایشون میشه.به نظرم اگر میبینی همسرت تنبیه شده و شرط مشاوره رو میپذیره بگو من باید پدرم رو راضی کنم که حق طلاق رو نگیرم.اینجوری هم حرمت پدرت حفظ میشه و هم میتونی از لحاظ روانی همسرت رو تحت فشار نذاری.چون مردها خیلی سخت حق طلاق رو میدن.
    من موافق ادامه بحث مهریه نیستم.چون اجرا گذاشتن مهریه و حواشیش خیلی حرمت شکنی و جلب و زندان و اقساط و ابروریزی و ...داره.اگر واقعا تصمیم به جدایی داری این کار رو بکن.وگرنه نذار قبحش بریزه.

ضمنا ابدا مهریه رو نبخش.واسه همینه میگم روش مانور نده زیاد.اگر مهریه رو ببخشی دری به تخته بخوره همسرت میتونه در عرض چند ساعت بدون هیچ حق و حقوقی طلاقت بده.اصلا چرا مهریه رو ببخشی؟متوجه نمیشم.
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

ویرایش توسط maryam123 : یکشنبه 23 مهر 96 در ساعت 00:03

2. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

nasimmng (یکشنبه 23 مهر 96), ملودی 94 (یکشنبه 23 مهر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)