سلام
حاله مادرتون وتمامی رفتاراشون برای من قابله درکه ایشون تو شرایط فعلی خیلی استرس دارن این مشکوک بودنشون به نظرمن هم از جایی نشات نگرفته اتفاقا این مدل شکیات مختص خانواده های مذهبی و معتقدهست ایشون همش نگرانن تنها راه حله ای مشکل اینه که شما صمیمانه باهاشون صحبت کنید وقتی ایشون به شما میگن دوست دخترتون رو ببرید خونتون رو بهشون نشون بدید بهترین کار این بود باهاشون صحبت میکردید میگفتید میدونید از اون باری که ایشون اومدن خونه ی شما وگمان کردن بوی عطر زنونه میاداشتباه میکردن تا همین الان من نمیدونم اعتقاد های شما به چه شکله به طور مثال میگفتید من نماز میخونم بعد با دختر نامحرم دوستی میکنم یااینکه مامانه خوبم من حلال و حروم سرم میشه اینهمه نگرانی برای شما خوب نیست میدونی خدا توقرآن فرمودن ولا تجسسو یعنی تجسس نکنید فکر میکنید چرا خدا وند بندهاشو از این کار منع کرده چون واقعا برای سلامت روان انسان مضره تجسس آدم رو مریض میکنه مطمئن باش اگر هروز هم وسایل من رو چک کنی اونچه که نگرانتون کرده رو پیدا نمیکنی اما باورکن الان نمیخوام ازدواج کنم اگر به خواست شما هم اینکار و کنم ممکنه چون اون آمادگی رو که لازمه ندارم خدای نکرده یه ازدواج با شکست روبه رو بشه مطمئن باشید هرجوونی زمانش که برسه بهازدواج فکر میکنه مطمئن باشید اون زمان شما تنها و اولین کسی هستین که مطلع میشه
(من خودم رو جای شما گذاشتم و جملات بالا رو نوشتم)
خانوما چه تو جایگاه مادر و چه خواهر وچه همسر از شنیده شدن حرفهاشون خوشحال میشن وآروم،مطمئن باشید شما میتونید با کلامتون با محبتتون اعتمادشون رو بدست بیارید درضمن اگر شما به ایشونگفتید که هیچوقت نمیخواید ازدواج کنید حتما تصحیحش کنید وبه ایشون بگید حتما یه روز ازدواج میکنم ولی الان نه،هر پدر و مادری آرزوی دیدن خوشبختی و سرو سامون گرفتن بچشون رو دارن پس همیشه باجملاتتون امیدوار و آرومشون کنید ایشون اگه خیالشون راحت بشه که شما دست از پا خطا نمیکنید و با بالا رفتن سنتون از ازدواج کردن منصرف نمیشید حتما این فرصت رو بهتون میدن
به نظرم هرکسی یه سری آرمان برای خودش داره این که قصد دارید کار خیر کنید عالیه من مطمئنم موفق میشید اگه دوست داشتید به سایت دکترحبشی هم سر بزنید ایشون خیلی هم درجوانی قصد خیری رو که داشتن عملی کردن واتفاقا از تمام اهدافشون باهمسرشون در خواستگاری کردن حتی ازتمامی مشکلاتی که انجام کارخیرشون
انشاءالله بایاری خداوند برای رسیدن به اهدافتون موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)