سلام مجدد.
پس ترفند مادرتونه که شما رو دوباره به سمت ازدواج بکشونه. برای من دختر که سر به زیرم آهسته میرم میام خواهرم تله های این طوری میچینه که به ازدواج فکر کنم چه برسه به برادر
بیچاره ام!!! خانواده ی شما رو نمی دونم ولی این مدل رفتار نادرست که فقط آدم رو عصبی میکنه کار درستی نیست و باید برخورد بشه. حتما با مادرتون با احترام برخورد کنید ولی برخورد
کنید. حالا خاله ای خان باجی ای چیزی یادش داده به خیال خودشون شما رو دوباره به سمت ازدواج بکشونن. ولتون نمیکنن تا جواب نگیرن و مطمئن باشید بدتر هم میشن واقعیتش تو خونه
ی ما تحریم غذا هم داریم در واقع میگن چون بهتون خوش میگذره نمیخواید مسئولیت ازدواج رو بپذیرید!!! برای همین سخت گیری میکنن به ما بچه ها. اصلا فکر نمیکردم تو خانواده های دیگه
هم چنین کارهایی برای ترویج ازدواج جوانان انجام بدن!!!! خوبه که من هم تو این تالار همدرد پیدا کردم
لبته اگه خانواده ی سرشناسی باشید نمیدونم شاید باز هم کسی چیزی گفته. ممکنه پشت سرتون حرف ها باشه. نگید نه. شاید هم کسی دختری داره که دلش بخواد شما دامادش
بشی.
سنتون با من زیاد فرقی نداره.من هم یک زمانی دوست داشتم یه خیریه داشته باشم. عملا مدتی رو به جایی که معلولین رو نگهداری میکردن رفتم ولی خب اینکه کار کنی و پولدار شی و به
معولین خدمت کنی خیلی هدف خوبی برام نبود. ترجیحا خودم عاقلانه و بالغانه رفتار کنم و اونقدر خوب زندگی کنم که خانواده ام بگن این دختر افتخار ماست برام کافیه. البته من مثل شما
پول ندارم
من یک چیزی رو در مورد خودم فهمیدم. هر وقت تز میدم که میخوام به دیگری کمک کنم یا برای نمایشه یا برای نیازه.... نگید با من فرق دارید و فکراتون متفاوته شما هم جوونید. تو این سن
بخوای هدفت رو این جور چیزها بذاری این دو تا معنی رو میده. یک تحقیق روانشناسی مشهور هم هست. در ضمن من تو تالار متوجه شدم که یک ناجی- قربانی خود شیفته هستم.
اونقدری که تعجب کردم که چنین شخصیتی دارم کم مونده بود از تعجب بمیرم!!!! یعنی علل کمک من به دیگران مشکلات شخصیتی بود که داشتم!!! آخه کمک به دیگران یک نوع برطرف
کردن عطش و نیاز شخصی هست ولی این که این نیاز و عطش از کجا سرچشمه بگیره خیلی مهمه. از یک نوع بلوغ و رشد روانی برتر یا یک نوع اضمحلال و کمبود روانی.
این ها رو میگم که گمراهتون کنم برید مطالعه کنید و به خودتون برسید و رو کمک به خودتون برنامه ریزی کنیدتوهم نزنید چون دلم میخواد خیریه بزنم آدم خوبی ام!!! و خوشحال باشید نه
داداچ!!! اشتباه میزنی
من نمیدونم اهل کتابید یا نه و نمیدونم تا چه حد اهل این تالارید ولی خواهش میکنم زیاد دنبال ریشه یابی رو اعصاب مد شده در تالار نباشید.
تمام سعی خودتون رو بکنید که به خودتون جایزه بدید و بدونید قانون احتمال میگه اگه دختری بده حتما یه دختری هم خوبه![]()
آرزوی شادکامی.

توهم نزنید چون دلم میخواد خیریه بزنم آدم خوبی ام!!! و خوشحال باشید نه

علاقه مندی ها (Bookmarks)