نقل قول نوشته اصلی توسط مهارت جو نمایش پست ها
سلام نسیم جان
متاسفم بابت روزهای سختی که داری
-به خودت فرصت بده (مطمین باش برای طلاق چیزی که زیاد داری زمانه)
-از نقش یک قربانی خارج شو عزیزم هر کدوم از ما تو هر موقعیتی که هستیم بابت انتخابها و عملکردهای بده خودمونه. زندگیت وحشتناکه درست ناراحت و سر خورده و پشیمون و دل شکسته ای درست ولی یادت نره این زندگی تو و همه ی اینها به تو برمی گرده عواقب انتخاب و عملکرد نادرستت رو بپذیر تو یا انتخاب نادرست داشتی یا عملکرد نادرست پس یا باید عملکردت رو اصلاح کنی یا شاید انتخابتو !!!
-و سعی کن برای یه مدت کوتاه خالی از احساس بشی و با منطق صد در صد تصمیم بگیری . تصمیم گیری های منطقی باعث میشه بعدها احساس بهتری داشته باشی.
-مهمتر ازهمه باید بگم اینطوری که از نوشته هات خوندم اوضاع زندگیت خیلی پیچیده شده و خیلی از حرمتها از بین رفته حالا تو ازهمسرت کینه داری و متقابلا اون از تو و اعتمادها از بین رفته. برای این اوضاع پیچیده به نظرم یه مشاوره خوب و کاربلد بهتر از هر چیزیه ( این مشاوره رو برای این توصیه نمی کنم که به زندگیت ادامه بدی فقط برای اینکه تصمیم بگیری بمونی تو این زندگی یا نه باید تمومش کنی حالا اگه قراره بمونی باید چیکار کنی و چه مشکلاتی داری اگه قراره تمومش کنی باید چه کارهایی رو انجام بدی و چطور تمومش کنی) اینکه میگم مشاور برای اینکه زندگی هر شخصی با بقیه فرق میکنه ما توانایی دادن راهنمایی های درست و کامل رو نداریم هرچیزی که ما میگیم یه توصیه حاصل تجربه است ولی مشاور متخصص این کاره هم درسش رو خونده که حاصل مطالعات و پژوهشهای افراد متفکر در سطح جهانه و هم اینکه با نمونه ها مختلفی برخورد داشته که شاید این راه رو بارها و بارها رفتن ونتیجش رو دیدن.( تاکید میکنم یک مشاور خوب و کار بلد)
- و یک توصیه خواهرانه مردها اونقدر که ما فکر می کنیم وحشتناک نیستند جایی خوندم که مردهایی که پرخاشگرن و بددهن هستن نسبت به مردهای دیگ صادق تر و قابل اعتمادترن!!!!!!!!!!!! یک بار فقط یک بار خودت رو جای مردت بگذار در تمام رفتارها و دعواها به اون حق بده باور کن مردها به اون چیزی تبدیل میشن که ما از اون ها میسازیم ما زنهای خوبی هستیم که بلد نیستیم همسر خوبی باشیم و اونها مردهای خوبی هستن که بلد نیستن همسر خوبی باشن من اگه جای تو باشم سعی میکنم اگه قراره از این زندگی برم بیرون حالا که عمرم و احساسمو و غرورمو و... رو تو این مدت از دست دادم یاد بگیرم همسر خوبی باشم و این تجربه رو با خودم ببرم تا بعدها بتونم ازش استفاده کنم و دوباره اشتباه نکنم.

به امید روزهای خوش
خيلي خيلي ممنونم بابت پيامتون مهارت جو عزيز
دقيقا همينطوره اوضاعم خيلي پيچيده شده و احساس ميكنم چهار سال جنگيدم و عمرم تلف شده و اصلا زندگي نداشتم
با خودم ميگم اصلا معناي زندگي و خوشبختي چيه؟
بابت مشاور يك ساله پيش دكتر كامران عسكري ميرم ولي ايشون فقط ميگه برو سره كار چه مي دونم اگه خواستي از اين زنگي بياي بيرون مجهز باشي
ممنونم ميشم اگه مشاور خوب تو تهران رو بهم معرفي كنين