به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

با سلام و احترام

ممنون خانم آبی بیکران - رنگ آبی رنگ قشنگیه و آرامش بخش ،، ولی نمی دونم چرا یاد تیم آبی می افتم - البته الان که تیمشون پایین پاییناست

بد هم نیست به یاد تیمشون بیافتیم یه خورده شاد بشیم .

ولی دور از شوخی همه رنگها زیباست ، مهمه اینکه اون رنگ را چطوری ببینیم و تصور کنیم .

........................

خب مشکل شغل و در آمد و کار ! مشکل خیلی هاست - باید سعی کنیم یه آنالیزی داشته باشیم :

شغل و کار یه تفاوتی با هم دارنند : شغل یعنی چیزی که به ازایش حقوق می گیریم - ولی کار چیزی هست که انجامش می دهیم تا برای شغل آماده بشیم .

هر چی کار بیشتر انجام بدهیم - برای شغل آماده تر میشیم

در تاپیک قبلیتون خدمتتون هم گفتم که اگر ما روی کار سرمایه گذاری کنیم ( مهارت ها ) - و هدف توسعه خودمون و ..... بذاریم ، اونوقت شناخته تر میشیم و می تونیم کارهای بیشتری انجام دهیم .

وقتی کارهای زیادی انجام دادیم - دیگه شغل داشتن زیاد پیچیده نیست !

دید شخصیتی داشتم به موضوع - هرچند در مورد شغل داشتن می شود بررسی های دیگری کرد

که خارج از بحث ماست !

..................................

حالا گذشته مهم نیست ! بلکه امروز ما مهمه !

شما کارشناسی ارشد تصویر سازی دارید یعنی می تونید :

گرافیست کار بشید - طراحی صحنه - عکاسی - نقاش - تصوز گر کتاب و مجله و یا هر اشیایی مثل ( جلد دستمال کاغذی و .....)

یعنی می تونید تو انتشارات - حوزه مجلات و روزنامه - کارخانه ها - استودیوهای انیمشین و .... کار کنید

حتی می تونید استاد دانشگاه بشید - مربی بشید ( مهد کودک ها و پایه ) - می تونید شخص کار کنید و ایده بسازید و به صورت مجازی کسب و درآمد کنید و با شرکت ها قرار داد ببندید!

چیزی که یه فرد براش باید مهم باشه اینکه آیا مهارتی که من دارم نیاز مردمانم هست یا نه ؟

می گن دو تاجری رفتند آفریقا و هر کدام دید متفاوتی داشتند : اولی گفت اینا فقیر هستند بی خیال ! - دومی گفت نیاز کفش را بهشون یاد می دیم و کفش پاشون می کنیم !!

شما باید از خودتون سئوال پرسید آیا با مهارت هایی که دارم می تونم در روستای خودم مفید باشم ؟
    می تونم از نظر مهارت کاری خدمتی کنم و مردم را در زندگیشان راحت تر کنم ؟

اگر بتونید در روستا ی خودتان با مهارت هایی که دارید خدمتی انجام دهید خیلی خوب میشه .

خب اگر نشد چی ؟

در مرحله بعد :
    آیا در شهر میشه به این اهداف رسید ؟
    اون شهر چقدر از روستای شما فاصله داره ؟

اگر برادرتون می خوان به شهر بیان و شما هم اگر تصمیم دارید وارد شهر بشید سعی کنید مکانی بگیرید کنار هم باشید (طبقه اول ودوم مثلا ) !!
    دلیلش هم اینکه راحت می تونید به کارتان بپردازید و احساس امنیت خوبی هم دارید - که این کار باعث میشه خانواده محترم هم خیالشون راحتر باشد .

البته این پیشنهاد برای اینکه شما انگار یاد قدیما افتادی - مارکوپولو را میگم !

چیزی که خیلی مهمه مادر عزیزتان چی میشه ( مادر هر اخلاقی داشته باشه باز یه جای تو دل فرزندانشان هست )
    باید یه هدفی بذارید به ایشون هم سر بزنید .

خب لازم نیست همه کارها را خودمان انجام بدیم - وقتی در کار یه خورده راه افتادید می تونید آدم استخدام کنید و شما فقط کار بگیرید و بدید دست افراد تازه ! و شما فقط مدیریت کنید !

اون موقع حتما لازم نیست در شهر باشید - می تونید برید کنار هممون رودخانه زیبا ماهی بگیرید ( خوشبحالتون )

ما که از تهران برنیم بیرون می می میریم ! برای اینکه سرب خونمون کم میشه.

دنبال این نباشید که خودتان تا آخر کار کنید برای شغلتون !! - با ایده پردازی و اندیشه کار آفرینی می تونید به این مهمم برسید .

..................................................

بعضی موقع لازم نیست حتما در زمینه کاری خودمان شغل پیدا کنیم - می تونید شغلتون را عوض کنید .

یه گروه بودن به نام مامان پز - غذا درست می کردند و می فروختند - الان هم سایت زدند و موفق هم هستند .

می تونید یه محصول درست کنید و به کل ایران بفروشید !

می تونید مهارت های هنری را در جا های دیگر استفاده کنید .

نظرتون چیه ؟

​​
    ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 02 شهریور 95 در ساعت 17:28

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 02 شهریور 95), hamed-kr (سه شنبه 02 شهریور 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)