به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    به نظر من معیارهاتون سخت گیرانه نیست خیلی هم منطقیه فقط تشخیص این مسائلی که فرمودین یه مقدار سخته

من اصلا موافق این نیستم که مردهای مذهبی مخالف تحصیل و کار همسرشون هستن البته بستگی داره چه جور مذهبی باشه بله اگه مذهبی خشک باشه مطمئنا اره ولی فکر نکنم شما بخوای با ادمای مذهبی خشک ازدواج کنی

همسر من بسیار انسان معتقدی هستن و نماز و روزه و رعایت حریم با نامحرمو اینارو دارن ولی اینطوریم نیست وقتی یه خانومی میبینه یا با خانومی صحبت کنه سرشو بندازه پایین و نعوذبالله بگه خیلی رفتار عادی دارن البته با رعایت حریم

تا حالا ندیدم با خانومی گرم بگیره یا بگه بخنده ولی از طرفی هم اصلا خودشونو از خانوما دور نمیکنن و به اصطلاح رفتارهای خشک نداره هرکس همسرمومیبینه تو نگاه اول اولین چیزی که میگه اینه که همسرتون خیلی نجیبن

به شدت مشوق من برای ادامه تحصیل و کار هستن حتی خودشون برام جایی روواسه کار پیدا کردن

جالبتر اینکه با ارایش و پوشش من هم خیلی کاری نداره و اصلا ازون مردای مذهبی رو اعصابی نیست که مذهب و دینشونو تو ارایش و موی خانومشون میبینن

شاید باورتون نشه اما اینقدر زیبا رفتار میکنه که تفکر منو راجع به دین هم عوض کرده من امسال برای اولین بار باهاش روزه گرفتم در حالیکه چند سال پیش من تفکرات بسیار متفاوتی داشتم و اینقدر تغییر حتی برای خودم عجیبه

من عاشق ارایش کردنم و محاله بدون ارایش بتونم تا سر کوچه برم کاش استدلال هسرمو راجع به این قضیه میشنیدین

من قبلا بهش میگفتم من چون ارایش میکنمو خیلی حجاب ندارم و از طرفی عاشق ارایشم هستم پس نمیتونم نماز و روزم بگیرم

همسرم در جواب من میگفت دین و مذهبی بودن و به خدا نزدیک شدن هم سطح داره نمره ده تا 20همشون قبولن تو 20 نباش ولی حداقل کاری کن ده بگیری بهشتم سطح و طبقه داره شما نمیخواد بری اون بالا بالا ها اما کاری کن حداقل طبقات پایین قرار بگیری

اینقدر زیبا از خداو احساسش به خدا حرف میزنه و از ارامشی که با نمازخوندن تجربه میکنه میگه که امسال دلم خواست منم تجربش کنم و ماه رمضانو برای اغازوبرای اولین بارغنیمت دونستم

اینارو واسه این گفتم که بدونی هم خواسته هات غیر منطقی نیست هم واقعاپیدا میشن همچین مردایی

اما خیلی دنبال سفت وسختاشون نباش

چون یه مقدار با اونایی که خیلی سفت و سختن کنار اومدن سخته و معمولا مخالف هزار درصدی کار خانومان و کلا تو همه چی ریجید و خشکن مخصوصا در برابر زنشون که دیگه واویلا

دنبال کسی باش که با قلبش خدارو حس کنه و انسان با وجدانی باشه همه چی بعدش میاد

برات ارزو میکنم هرکسی دوس داری سر راهت قرار بگیره با این معیارها به خوشبختی نزدیک هستید
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
    ویرایش توسط sahar67 : یکشنبه 31 خرداد 94 در ساعت 20:21

2. 2 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

mercedes62 (شنبه 06 تیر 94), دختر بیخیال (دوشنبه 01 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)