نوشته اصلی توسط
tanhaye93
اینا آدمای بی آبرویی هستند. الان هم منتظرن تا بابت مهریه بیفتم زندان تا بتونن هم طلاق بگیرن و هم خونه رو تحت فشار ازم بگیرن.
خانومم هم تهدید کرده که آبروت رو میام تو شرکتتون می برم.
آخه جرم من چیه؟ چرا باید اینقدر تحت فشار باشم. خدایا خودت نظری کن.
چند روز دیگه باید خونه رو تخلیه کنیم و مطمئنا جهیزیش رو هم بر می داره می بره. اونا می خوان منو تحت فشار بزارن ولی من واقعا نمی خوام خانومم اذیت بشه. ولی الان داره از این و اون خط می گیره تا منو تحت فشار بزاره تا هم طلاقش بدم هم یه چیزی گیرش بیاد.
تابستون پارسال یه دست نوشته بهش داده بودم که کل وسیله های خونه متعلق به همسرم است. چون لیست جهیزیه نداشت و نگران بود وسیله هاش رو بهش ندم. نمی دونم الان وسیله هایی که من خریدم (ماشین لباسشویی، یخچال، ماکروویو و تلویزیون) رو می خواد ببره یا نه؟ شاید بخواد اذیت کنه، اونا رو هم بخواد ببره تا مجبور شم بخرم.
ولی من می خوام اگه وسیله هام رو برد، پولی که از داداشش برام قرض کرده بود رو بهش ندم. نمی دونم کارم درسته یا نه ولی مطمئنا جنجال درست می شه.
شاید با این حرفم بازم دعوام کنید ولی دله دیگه چه کارش کنم. هنوزم دوستش دارم و دلم نمی یام قدمی واسه خراب شدن زندگیمون بردارم ولی باید کم کم بپذیرم که همه چیز تموم شده. دیگه تلاش یک طرفم فایده ای نداره. ولی دلم آروم نمی شه. دلم راضی نمی شه. دلم بدجور داره بی تابی می کنه. ولی عقلم می گه دیگه تموم شد. دیگه باید بجنگی تا حقت رو نخورن.
لطفا نظر بدین. خدا این روزها رو نصیب هیچ کسی نکنه. خیلی شرایط بدی دارم. واسم دعا کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)