به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanhaye93 نمایش پست ها
    اینا آدمای بی آبرویی هستند. الان هم منتظرن تا بابت مهریه بیفتم زندان تا بتونن هم طلاق بگیرن و هم خونه رو تحت فشار ازم بگیرن.
    خانومم هم تهدید کرده که آبروت رو میام تو شرکتتون می برم.
    آخه جرم من چیه؟ چرا باید اینقدر تحت فشار باشم. خدایا خودت نظری کن.
    چند روز دیگه باید خونه رو تخلیه کنیم و مطمئنا جهیزیش رو هم بر می داره می بره. اونا می خوان منو تحت فشار بزارن ولی من واقعا نمی خوام خانومم اذیت بشه. ولی الان داره از این و اون خط می گیره تا منو تحت فشار بزاره تا هم طلاقش بدم هم یه چیزی گیرش بیاد.
    تابستون پارسال یه دست نوشته بهش داده بودم که کل وسیله های خونه متعلق به همسرم است. چون لیست جهیزیه نداشت و نگران بود وسیله هاش رو بهش ندم. نمی دونم الان وسیله هایی که من خریدم (ماشین لباسشویی، یخچال، ماکروویو و تلویزیون) رو می خواد ببره یا نه؟ شاید بخواد اذیت کنه، اونا رو هم بخواد ببره تا مجبور شم بخرم.
    ولی من می خوام اگه وسیله هام رو برد، پولی که از داداشش برام قرض کرده بود رو بهش ندم. نمی دونم کارم درسته یا نه ولی مطمئنا جنجال درست می شه.
    شاید با این حرفم بازم دعوام کنید ولی دله دیگه چه کارش کنم. هنوزم دوستش دارم و دلم نمی یام قدمی واسه خراب شدن زندگیمون بردارم ولی باید کم کم بپذیرم که همه چیز تموم شده. دیگه تلاش یک طرفم فایده ای نداره. ولی دلم آروم نمی شه. دلم راضی نمی شه. دلم بدجور داره بی تابی می کنه. ولی عقلم می گه دیگه تموم شد. دیگه باید بجنگی تا حقت رو نخورن.
    لطفا نظر بدین. خدا این روزها رو نصیب هیچ کسی نکنه. خیلی شرایط بدی دارم. واسم دعا کنید.
    شما کوتاه نیا ، شاید همین کوتاه نیومدنت باعث سر عقل اومدن خانومت بشه .

به شما هم پیشنهاد دادم ، ولی گوش ندادید

اصل رو بر این می گیریم که می خواهید برای زندگیتون تلاش کنید ، خیلی هم خوبه ، نظر من هم همینه ولی با ذلت نه !

شما عدم تمکین رو حتما اجرا کنید ، مهریه رو هم بهش بگو قسط بندی بهت می دم ولی طلاقت نمی دم ، از اون طرف هم بهش بگو ، اگه روزی خواستی طلاق بگیری باید تمام مهریه پرداختی رو بهم برگردونی .

بعد از عدم تمکین ، خانومت رو دیگه راه نده خونه ، خودت هم دیگه تو اون خانه نرو ، همسر شما از لحاظ قانونی ، اخلاقی و شرعی عملا نفقه بهش تعلق نمی گیره چون تمکین به شما نداره ، اگه بحثی شد تو دادگاه بگو تمکین جنسی انجام نمی ده ، مدت زمانش رو هم به قاضی بگو .
    به قاضی توضیح بده زندگیتو ، کاملا بگو ، که ماشین به نامش زدی ، این رفتارهارو باهات کردن ، قاضی خودش تا ته داستان رو می خونه .

بعد اینکه عدم تمکین رو گرفتی ، دیگه ولش کن به حال خودش ، بهش هم بگو ، بگو عملا دیگه زن من نیستی ، آزاد هستی برو پی زندگیت ولی طلاقی در کار نیست .

شما مجبوری یه مدت اینجوری رفتار کنی ، اگه واقعا می خواهی به نتیجه برسی ، نتیجه می تونه برات طلاق باشه یا برگشت همسرتون .
    ولی اینکه بهش باج بدی ، حق طلاق بدی ، ماشین دادی ، وسایل خانه رو هم بهش بدی! کل نتیجه رو باختی .

یه خورده سفت جلوش وایسا ، بهش بگو هر کاری بکنه ، عواقبش رو باید بپذیره .
    اگر بی آبرو بازی در اورد ، شکایت کن ازش ، زنگ بزن 110 !
    اگه برادر یا پدرش تهدید کرد ، برو کلانتری شکایت کن ازشون .

اگه می خواهی هم مالت بره ، هم آبروت و هم زنت ، همین مسیر مسخره الان رو پیش بگیر

2. 3 کاربر از پست مفید داود.ت تشکرکرده اند .

ali.amamverdi (یکشنبه 24 خرداد 94), گیسو کمند (شنبه 23 خرداد 94), رنگین (شنبه 23 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)