زندگي موفق عزيزم نميدونم در جريان زندگي من هستيد يا نه يه چيزي شبيه شما ،
ولي انگار تنها راه رفتار با اين اقايون صبره من احساس ميكنم فقط رو خودمون بايد كار بكنيم ،
ولي من كاملا درك ميكنم كه چقد سخته بخصوص وقتي فكراي بد به سراغ ادم مياد كه الان تا اين وقت با كيه داره چكار ميكنه با توجه بهاينكه مشكلاتي هم ازشون ديديم ،انگار نميشه محبت مثل قبل بهشون كردو همه كاراشونو فراموش كرد
دوست من بعد از ٩ ساااال تحمل و صبر همسرش يه مريضي پيدا كرد و الان اخلاقش بهتر شده دوستم ميگه من ٩ سال صبر كردم در مقابل بد اخلاقي بد دهني بيرحمي بي غيرتي بيكاري ارتباط نداشتن با هيچكس جز دوستاش و خانوماي مختلف و رفتن ١٠ روز ١٠ روز نيومدن و ... و الان نه اونطوري كه كامل ارامش داشته باشم در حد معمولي بهتر شده
ميخام بدونم چي شد كه همسرتون گفت ديگه دوست ندارم البته ميدونم بهانه است كاملا ، ولي بهونش چي بود؟؟؟
من تصميم گرفتم برم پيش مشاور اقاي دكتر حبشي خيلي تعريفشونو شنيدم و سخنرانياشونو گوش دادم البته اگه بتونم وقت بگيرم ازشون
زندگي موفق عزيز براي شما و همه ي كسايي كه مث خودمونن دعا ميكنم دعاي آدما براي هم بيشتر مستجاب ميشه

اينكه مشكلاتي هم ازشون ديديم ،انگار نميشه محبت مثل قبل بهشون كردو همه كاراشونو فراموش كرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)