كاربر گرامى paiize ممنونم از لينكى كه در اختيارم گذاشتيد، سخنرانى رو گوش دادم و متوجه اشتباهات خيلى زيادم شدم
١- پريود خانم من جزو پريودهاى خيلى سخت و دردناك هست، وقتى از بيمارى هاى زيادى كه به سرعت علائمش از بين ميره صحبت مى كنه داره از همون علائم پريودش صحبت مى كنه (خوابيدن زياد، خستگى مفرط، درد مفاصل، راش پوستى و دل دردهاى شديد) همه عوارض پريودش هستند. متاسفانه من تا امروز فكر مى كردم تمارض مى كنه
٢- تو اين دوران به جاى درك و همراهى و كمك با تصور اين كه داره از من دور ميشه و فاصله مى گيره بهش سخت گيرى كردم، چون از تنبلى متنفرم صبح ها بهش زنگ مى زدم و بيدارش مى كردم تا زبان بخونه يا باشگاهشو بره
٣- تو مسائل جنسى سخت گيرى كردم با وجودى كه خودش بارها گفت بهتره وقتى خونه خودمون رفتيم و راحت تر بوديم رابطه داشته باشيم، اما چون خودش موقع مسافرت مشكلى نداشت تصور كردم كه حل شده اما الان فهميدم علتش تنها نبودن، ترس از غافلگير شدن توسط خانواده و علاقه به رابطه تو خلوت و شرايط خاص هست
٤- متاسفانه دفتر كارى كه همسرم عاشقش بود تعطيل كردم، اون دفتر بازده مالى نداشت و همه ضرر بود اما خانمم با سليقه خودش دفتر طراحى كرد و با هم ديوارشو رنگ زديم و دكور كرديم. من چون بايد هزينه مى كردم براى سرپا نگهداشتن دفتر تعطيلش كردم ولى خانمم عقيده داشت بايد صبر كنيم تا بازاريابى كنيم و كارمون رونق بگيره
٥- وقتى كار تدريس رقص رو به خاطر من رها كرد تشويقش كردم فقط براى اين كه احساس مى كردم با اين كار داره نشون ميده دوستم داره
٦- مادرم از روى علاقه و محبت خيلى در مورد لباس و خريد و مراسم من و خانمم نظر ميده، همسرم الان براى انتخاب كوچكترين چيز مراسم نمياد و ميگه با مادرت برو يا كى از تو عروسى خواست؟
تو اين مدت خيلى سعى كردم با خريدن هديه يا ناز و نوازش سعى كنم اشتباهاتم رو جبران كنم اما انگار موفق نبودم و اى كاش يك نفر راهى جلو پاى من بذاره تا حس اعتماد و اطمينان خانمم رو جلب كنم
كاربر عزيز آويژه من براى به دست آوردن خانمم خيلى از خودم مايه گذاشتم، خانمم خيلى سخت گير بودند و خواستگارهاى خيلى زيادى داشتند، حتى همين الان كه ازدواج كرده هنوز هم گاهى خواستگار داره و به نظرم اين براى يه زن كه شوهر داره طبيعى نيست، اين مسائل باعث شده كه هنوز بعد از ازدواج من با افراد زيادى كه ميتونستن جاى من باشن مقايسه بشم و زحماتم ناديده گرفته بشه
دلايل من براى ازدواج با خانمم براى خودم كافى بود ولى گاهى حس مى كنم دلايل اون براى انتخاب من اونقدر كافى نبوده
شايد مجبور شم از دكتر شيرى (ايشون رو از طريق مقاله هايى كه در مجله موفقيت مى نويسن ميشناسم) وقت بگيرم و اول خودم چندبار تنها بهش مراجعه كنم و ببينم چطور ميشه كارى كرد كه خانمم دست از كارهاى اين چند هفته اخيرش بكشه تا بتونم ازش بخوام باهام بياد پيش مشاور
خيلى ممنون از شما دو بزرگوار

خيلى ممنون از شما دو بزرگوار

علاقه مندی ها (Bookmarks)