سلام نه اتفاقا همشو خوندم .
راستش احساس من میگه شما خیلی وقته از هم جدا شدید و طلاق عاطفی بینتون جاری شده . از مشاوره رفتن و جواب نگرفتن هر دو شما پیداست . متاسفانه توانی همسرت با مادرش در بیرون کردن شما هم واضح و روشنه.
همسرت تصمیم قطعی گرفته و باید بگم کار تموم شده است . پس خودتونو ناراحت نکنید و من بهتون حق میدم بعد دو ماه این تصمیم بگیرید . شما خیلی وقته مشاوره رفتی برا ادامه زندگی ولی خب جواب نداده.
بانو به پدرت بگو پرونده مهریه برا مرد حکم جنایی و سابقه محسوب نمیشه و و دوندگیهاش به حکم آخرش نمی ارزه . چرا ه مقدار پیش میگرن ماهیانه یه رب سکه . که از نظر من اگه امروز تفاهم کنید خیلی بهتره . چون دادگاه یه روند یکساله خواهد بود . وبا توجه به وضعیت همسر شما زیاد جالب نیست جز ضربه ایکه به خودت خوهی زد .
تو بحث حقوقی میتونی نفقه اجرایی کنی چون همسرت ملزم به خرج شما میباشد ولی خب از اون طرف شما باید در منزلی جدا که همسرت تهیه میکنه ازش تمکین کنی عام و خاص . همسرت برا اینکه نفقه اجباری شما رو نده درخواست طلاق بده که این تو مهریه تاثیر داره .
اگه خواستی اقدامی قانونی انجام بدی نفقه باید اول باشه . مشورت با وکیل داشته باش
همسرت ملزم به پرداخت نفقه معوقه شما هم هست البته اگه پولی به حسابت نزده باشه
تقدیر بازم میگم سعی کن کار به دادگاه نرسه . چون تلاشتون هم برا برگشت زندگی هم نتیجه نداره بهتره راحت و یه روزه جداشین و فکرتونو از هم راحت کنید و برید دنبال خوشبختی خودتون .
من تو هیچ تاپیکی کسی به جدایی دعوت نکردم . اگه از در بیرونت کردن از پنجره برو تو .
به قول کلاه قرمزی اگه گل براش فرستادی اون پرتش کرد دلت نشکنه بازم براش بفرست .
باورتون نمیشه هفته گذشته از کسیکه درخواست های مهریه رو تو دادگاه ثبت میکنه پرسیدم روزانه چندتا ثبت میکنی گفت بالای 70 تا شنبه ها به 100 تا هم میرسه .
بانو منظورم این بود که عضو مشترکین سایت بشین و پر رنگ تر بشین . از قسمت نوار بالا قسمت حق اشتراک بخون متوجه فرقش میشی و مدیر و یا مشاورین هم به شما سر خواهد زد .
خودتو عذاب نده و یه زندگی جدید شروع کن مثل همسرت که برا شما و زندگیش ناراحت نیست . موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)