خانم شیدا ,من می دونم که می تونسته اینکارو بکنه و وقتی که مهریمو بخشیدم طلاقم یده, اینکار خلاف انسانیت و شرف هست که از عشق و اعتماد همسرت سواستفاده کنی و همسر من خوشبختانه شرف داره.. من هم هیچ گاه منکرش نشدم اما این توجیه این نمیشه که کاری که داره میکنه صحیحه....مشاور و مادرش گفتن برنمیگرده چون میترسه نتونه بره نه اینکه نتونه تحملت کنه وگرنه لازم نبود بهم نارو بزنه میتونست بیاد من با میل خودم مهرمو ببخشم ایشونم بعد شش ماه بره واسه طلاق.. مشاورش گفت مشکلش تو نیستی مشکل اهداف زندگیشه که عوض شده , مثلا میگه من اصلا بچه نمیخوام و....دایم میگید به جایی رسیده که نمیتونسته برگرده در حالیکه همسر من خودش میگه سما من از پس خودمم دیگه برنمیام نمی خوام دیگرون پاسوز من بشن(درست نمی دونم منظورش چی بود)..... 1% این احتمالو نمیدید که اینطور باشه, فقط میخواید حرف خودتون ثابت بشه بدون اینکه ذره ای قصدتون کمک باشه... اینکه گفتم به دلیل اشتباهات من رفته چون چیزی بود که با چشمام دیده بودم اما از خیانت و... اطمینان نداشتم با وجود مدرک برای سوظن , چون با چشمام با کسی ندیده بودمش پس جایی هم عنوان نمیکردم اما هر جا که بالهای صداقت و... پرسیدن گفتم آدمی که من میشناختم این نبود ولی باز"نمی دونم", نگفتم خیانت نمیکنه قطعا. .... شما در جایگاهی نیستی که بتونی بگی کی پدر کیو در آورده تو این زندگی, چون نه من نه همسرم این نظرو نداریم که پدرمون در اومده تو این زندگی, من در تاپیکهام توضیح دادم که بارها ازش خواستم دست روم بلند نکنه و اون شب تحت فشار شدیدی که بودم باز ازش خواستم اینکارو نکنه اما ادامه داد (هول میده طوری که پرت شی تو دیوار اما نظرش اینه این زدن نیست ) منم مقابله به مثل کردم , اصلا توان زدنشو ندارم فقط سعی کردم که اونم هل می داد افتادم و تموم شد. اون شب فهمیده بودم مشروب میخوره, گوشی پنهانی داره اما باز سعی کردم قضاوت نکنم شاید توضیحی برای گوشی پنهانیش داشته باشه که شروع کرد به درگیری و دعوا, .... الانم برام جالبه وقتی یکی مثل من یا بهار با ناراحتی اینجا هستیم کسی مثل شما لذت میبره از کنایه زدن , قضاوت نادرست کردن ... من چه نفعی میبرم از اینکه افرادی که نمیشناسمشون بگن همسرم بده و مقصر??? اگر قصدم این بود از همون روز اول میامدم اینجا و میگفتم که واااای مردم همسرم گوشی پنهانی داره... تنها حسی که از صحبتاتون میشه گرفت کنایه زدن و لجبازی هست.............

علاقه مندی ها (Bookmarks)