از نظر من باید عین حقیقت رو بگه (البته لزومی نداره نوع رابطه رو شرح بده ولی باید اشاره خیلی گذرا و محدودی داشته باشه)
یعنی باید بگه که با فردی نامزد بوده و فلان ماه اینا همدیگه رو میدیدن و میرفتن و میومدن و باهم صمیمی بودن و ...
شما و هر دختر دیگه ای اگه بفهمید همسرتون قبل شما ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته بوده و این موضوع رو از شما مخفی کرده چه حالی میشید و چه حسی بهتون دست میده
ایشون هم با اون آقاق رابطه داشته و با هم بیرون رفتن و خیلی حرف ها بینشون رد و بدل شده و رابطه جنسی هم برقرار کردن و ... و در نهایت از هم جدا شدن ، پس فرق ایشون با دختری که طلاق میگیره چیه ؟
اولا ازدواج به هر قیمتی نباید شکل بگیره ، شاید طرف مقابل انقدر ایشون رو دوست داشته باشه که چشم پوشی کنه ، شاید طرف مقابل هم قبلا با یک دختر نامزد بوده یا رابطه داشته و با این مسئله کنار بیاد ، اما اگر اون پسر تجربه چنین روابطی رو نداشته باشه و بعدا متوجه بشه کاملا نابود میشه و زندگی اون دختر هم نابود میشه
دوما خدا ناظر اعمال ماست و ماییم که باید وجدان داشته باشیم ، ایشون یکبار یک گناه کبیره انجام داده و خودشو اینطور توجیح کرده که چون برای ازدواج با هم بودیم ایرادی نداره و احتمالا توبه هم کرده
و بازم میخواد گناه دیگه ای انجام بده و دروغ بگه و بازم خودشو توجیح کنه که برای ازدواج دارم دروغ میگمو بازم سریع توبه کنه
و مطمئنا دفعه بعد در حین اینکه متاهله به همسرش خیانت میکنه و خودشو توجیح میکنه که از لحاظ عاطفی تامین نشده و بازم توبه میکنه
و این توبه کرنا و توجیح کردنا تا آخر زندگیش ادامه داره و مطمئن باشه که هیچکدوم قبول نیست
تو این دنیا هدف ازدواج کردن و زندگی کردن نیست ، هدف مورد امتحان و آزمایش قرار گرفتن ماست
چه پسر باشیم چه دختر باید وجدان داشته باشیم
خود من اگر دختری که دوستش دارم (که توی این 27 سال فقط یه نفر از هزاران نفر بوده) بگه که نامزد داشته ولی منجر به ازدواج نشده و غیر مستقیم بهم بفهمونه که رابطه کاملی هم بینشون نبوده ، من باهاش ازدواج میکنم
ولی برای خود من رابطه جنسی کامل خط قرمز محسوب میشه و اصلا و ابدا نمیتونم این مسئله رو بپذیرم
رابطه جنسی کاملی که به بکارت صدمه ای وارد نشده و از مجرای دیگه ای محقق شده فرقی با رابطه مستقیم نداره
فردی که روحش باکره نباشه جسم باکره اش به هیچ دردی نمیخوره

علاقه مندی ها (Bookmarks)