نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
توکل یعنی بدون استرس و فشار راهکارها را بررسی و دنبال کن و امیدت به خدا باشه و نتیجه را به او واگذار کن!!!
یعنی فقط نتیجه مال خداست!!! بقیه اش همش سعی و تلاش خودمونه! همون طور که قرآن گفته: لیس للانسان الا ما سعی!!! این حرف خداست! یعنی خدا همه چیز را به تلاش خودمون گذاشته!
تازه بعد از اینکه تلاشمون را کردیم و راه درست هم رفتیم اگر واقع توکلمون به خدا باشه و نتیجه را واقعا به خدا واگذار کرده باشیم دیگه نباید از خدا طلبکار باشیم که چرا اون جور که دقیقا من می خواستم نشد! خب مگه خودمون نتیجه را به خدا واگذار نکرده بودیم؟ پس باید تسلیم رضای خدا باشیم!
به قول اون روانشناس خارجی دختر مورد علاقه قبلیم و انتخاب همسر تنها چیزیست که من رو به طرف دعا و خدا میکشه و تو هیچ وقت از این روش جواب نگرفتی در صورتی که برای رسیدن به چنین ارزویی تلاش خاصی لازم نیست اگر خدا میخواست میتوانست بدون هیچ زحمتی دختری را که در خور و شایسته توست را در یک اتفاق سر مسیر تو قرار میداد تا تو بیشتر به طرف خدا کشیده بشی و بیشتر سپاسگذارش باشی وقتی میبینی خدا چنین اتفاق کوچکی را به خاطر سالها دعا و گریه زاری برایت انجام نمی دهد چه اسراری داری به این راه ادامه دهی
الان به این نتیجه رسیدم که همه حرف های اون روانشناس درسته خدا خیلی سخت گیره . دعای اخرم اینه بار الهی قلب من رو نسبت به خودت بدبین و ناامید کن
از همتون ممنونم من رو ببخشید اگر بعضی از حرفام ناراحتتون کرد خصوصا از خاله قزی بیشتر معذرت میخوام.من چون نمی تونم دختری رو که میخوام رو پیدا کنم قید ازدواج و دختر پیدا کردن رو زدم تا با ارامش زندگی کنم دیگه واقعا خسته شدم