به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سلام دختر خوب، من اول نظرم رو در مورد شما بگم و بعد بگم که به نظر من باید چکار کنی. اگه مدتی توی این سایت باشی می بینی که حرفهای شما زیاد تکرار میشه. اینکه من قبلا چقدر خوب بودم و بعد از این ماجرا چقدر روی من تاثیر گذاشت و وضعم رو بد کرد و شدم اینی که خیلی با گذشتم فرق دارم و داغون شدم و ...

حقیقت اینه که آدمها به جایی میرسند که راهش رو از خیلی قبل شروع کردند و رفتارهاشون ریشه در شخصیتی داره که توی طول زمان در وجودشون شکل گرفته. شما همین شخصیت رو داشتی و حالا توی این مورد فرصت بروز پیدا کرده. با این راهی که در پیش گرفتی چه این آقا چه هر کس دیگه ای به احتمال زیاد میرسیدی به همین حس و حال.

شما باید راهت رو عوض کنی. انتظارت از زندگی رو باید تغییر بدی. دلایلی که در مورد دوست داشتن این آقا می یاری همه رو رفتارهای ایشون نقض میکنه و شما همچنان اونها رو به عنوان خوبی های ایشون بیان میکنی. اینکه احساس شما رو درک میکنه، اینکه با کسی رابطه دوستی نداشته، اینکه قصدش ازدواج بوده. رفتارهاش دقیقا عکس اینها رو نشون میده. احساس شما رو اگه درک میکرد شما به این حال و روز نمی افتادی. و رابطه دوستی هم که با خود شما داره! ازدواج هم که باهات نمیکنه! پس لطفا استدلال کردن رو بزار کنار. اولین کار اینه که مشکلت رو اینطوری بگی: من اون رو خیلی میخوام ولی هیچ دلیلی ندارم و کلی بدی داره.

حالا اینکه چرا دلیلی نداری و با این وضعیت هنوز دوستش داری هم برمیگرده به خودت. شما احتمالا خودت آدم ارزشمندی نیستی به همین خاطر یک آدمی در این حد رو دوست داری! باید برای زندگیت هدف تعیین کنی، ببینی واسه چی داری زندگی میکنی، میخوای به کجا برسی. اونوقت میتونی تصمیم بگیری که اصلن در حدی هستی که بیشتر از این آقا رو بخوای یا نه. اگر نبودی که همین راه رو ادامه میدی و بهش بچسب و زنگ زدن بهش رو بیشتر کن و اگر هم فکر کردی که لیاقت بیشتر رو داری خودت خود به خود نظرت نسبت بهش عوض خواهد شد.

این تصمیم خیلی ناخوداگاه اتفاق می افته. یعنی اینطوری نیست که مثلا هر روز صبح پاشی به خودت بگی که من چقدر خوبم و ارزشم بیشتر از اینه که اینقدر خودم رو خوار و ذلیل کنم و اینجور حرفها. شما اول باید بشینی ببینی هدفت در زندگی چی هست و میخوای به کجا برسی و حد خودت چقدره اونوقت اگر هنوز دوستش داشتی یعنی حد شما همینقدره! و کاریش نمیشه کرد. بهرحال همه قرار نیست آدمهای قوی و موفقی باشند. اگر هم دوستش نداشتی که یعنی به این حد زندگی راضی نیستی و برای خودت زندگی بهتری میخوای.
    ویرایش توسط toojih : جمعه 19 اردیبهشت 93 در ساعت 00:13

2. 4 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 19 اردیبهشت 93), meinoush (جمعه 19 اردیبهشت 93), شیدا. (جمعه 19 اردیبهشت 93), شمیم الزهرا (شنبه 20 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)