سلام به همه ی عزیزانی که صادقانه و بی ریا به بقیه کمک می کنید.
من پسری 25 ساله هستم. مسلما برای خودم معیارهایی برای ازدواج دارم. الان بین دو گزینه بدجور موندم. اولی دختری 18 ساله است. اولین بار ایشون به من ابراز علاقه کرد و از اونجایی که دختر خوب و پاکی بود قبولش کردم تا بیشتر هم رو بشناسیم و ازدواج کنیم. از خیلی لحاظ دختر خوبیه اما چند فرق بزرگ داره. برعکس من خیلی برونگراست. سطح مالی خانوادش هم از من خیلی بالاتره. گفته که بعد از ازدواج خونه دار نمیشه و حتما باید بیرون از خونه کار که من خیلی موافق نیستم. فرهنگشون تقریبا با ما یکیه اما خیلی تجملاتی هستن. برای ازدواج هم داشتن خونه و ماشین و شغل از اولویت های خانوادشه که گفته اگه نباشه قبول نمیکنن. من نمیدونم بتونم چندسال دیگه خونه و ماشین بخرم. برای من موضوع حجاب خیلی مهمه. ایشون نماز و روزه و خدا و مسلمانیش رو کاملا رعایت میکنه اما از حجاب خوشش نمیاد. البته لباس هایی که میپوشه مناسبه اما هیچوقت از شال و روسری مناسبی استفاده نمیکنه.
اما مورد دوم. دختریه که سه ماه ازم بزرگتره. برعکس اولی توقعاتش خیلی پایینه. سطح مالی خانوادش هم با ما کاملا یکیه. دختر خیلی مهربونیه.در مورد حجاب هم چادریه و کاملا مقید به خدا. البته من دختر مانتویی رو بیشتر میپسندم اما با چادری بودن هم مشکلی ندارم. به جز چندمورد خیلی خیلی کوچیک تا حالا به هیچ مشکلی باهم نخوردیم. می تونم بگم از همه لحاظ باب میل من هست جز سن. اولا نمیدونم خانوادم چقدر قبول میکنن چون در بین اقوام ما رسم بر این بوده که دختر حداقل4 سال کوچکتر باشه. دوما به خاطر هم سن بودن(چندماه بزرگتر بودن) در آینده به مشکل میخوریم یا نه.
یه مشکل دیگم هم اینه که نمیتونم هیچکدوم رو فراموش کنم. وقتی با اولی صحبت میکنم یاد اون یکی هستم و برعکس. البته نه همیشه. اما خب گاهی پیش میاد و آزاردهنده است.
من چیکار کنم؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)