به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود دوست عزیز

لطفا و خواهشا نظرات شخصی و تجربیات خودتان را در اختیار کاربرهای سایت قرار ندید

اینکه دیگران را به صرف اینکه با رابطه دختر و پسر موافق هستند را باکلاس و با پرستیژ و اینکه مخالف باشند با اینگونه دوستی های خارج از عرف و شرع اسلام تعصبی بدانیم نظر شخصی شماست با اینکه برای شما احترام قائل هستم ولی بشدت با نظر شما مخالفم.

دلایا مخالفت بنده و سایت همدردی با اینگونه روابط

http://www.hamdardi.net/thread-17296.html

http://www.hamdardi.net/thread-25882.html

ایشون بسیار اجتماعی خوش اخلاق و با اعتماد بنفس بالا هستند که اگر نبودند اینهمه دوست صمیم هم جنس خودشان رو نمیتوانستند نگه دارند و بطرف خودشان جذب کنند این واقعا عالیه

خیلی نگران نباشید یعنی سعی کنید کم کم شروع به برقراری اینگونه روابط کنید یکی از کاربرا نظر بسیار زیبایی دادن اینکه از سوالات درسی اگه بتوانید استفاده کنید خیلی خوبه یا در همین موارد نظرشان در مورد درس امتحانی که دادی یا اساتید.
    شما اگر بخواید د رآینده در اجتماع حضور پیدا کنید و انشاالله شاغل بشید فکر کنم خودش خودبه خود خیلی چیزا حل میشود و روی روال میوفته.خوبی سوالات درسی اینه دیگه کسی نمیتونه ایرادی بهش وارد کنه بقول معروف سوتی بگیره کم کم روال عادیش رو طی کنه شما هم تو برقراری ارتباط بهتر میشید فقط صبور باشید و تلاشتان را انجام بدید
    نظر شخصی چیه دوست من!!یکمی تو این کشور نگاه کنید متوجه میشید نظر شخصی کدوم مورده!!در ضمن اینکه من میگم مشکل دارن از نظر اجتماعی هیچ ربطی به این کشور نداره به طور کلی بعضی آدما در برخورد با جنس مقابلشون مشکل دارن حالا چه ایرانی باشه چه آمریکایی فرقی نداره ولی باید در هر صورت حلش کرد.
    حالا چه میخواید باور کنید یا نکنید ایشون از نظر اجتماعی مشکل دارند(اصن خود کلمه ی اجتماعی یعنی فارغ از جنس).اینم بدونید اگه این مشکل براتون بمونه کاری بهتون نمیدن که بخواد بعدن این مشکل حل بشه خود به خود!!
    اصن من کاری به رابطه ی دو نفره ی دو تا دختر و پسر ندارم ولی هر کسی نتونه توی جمع های دوستانه خودش رو وقف بده حتما مشکلاتی داره که باید با تمرین و اعتماد به نفس بر طرفشون کرد.
    در ضمن بهتون پیشنهاد میکنم اگه این بار دوستانتون قرار شد کوهی یا گردشی به طور دسته جمعی برن شما هم حتما باهاشون برید چون واقعا بهتون کمک میکنه و هیچم نگران نباشید که اگه برید اسلام در خطر میفته،نه خیر میشه یه گردش سالم اجتماعی داشت بدون اینکه هیچ مشکلی پیش بیاد،بعدنم براتون خاطره میشه این خوشیا.
    سعی کن یکمی از زندگیت لذت ببری به حرف دیگران توجه نکنی چون هر کاری بکنی بازم حرفایی هست که زده بشه!!حالا اگه خودت تشخیص دادی که اگه تو این جمع ها باشی بهت خوش نمیگذره(به نظرم حداقل یه بار برو)خب میتونی نری ولی در هر صورت جوری زندگی کن بعدن پشیمون نشی در ضمن دوران دانشجویی بهترین دوران زندگیه تا میتونی خوش بگذرون که بعدن از این فرصتا کم پیش میاد

2. 4 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 26 اسفند 92), simin (دوشنبه 26 اسفند 92), بابک 1369 (دوشنبه 26 اسفند 92), برسرک (سه شنبه 27 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)