به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 شهریور 94 [ 02:59]
    سطح
    31
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    448

تشکرشده 166 در 82 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dokhtare tanha نمایش پست ها
    سلاممن دختری 22 ساله هستم که تو رشته پزشکی درس میخونم خواهرمم 1 سال از من یزرگتره و تو همین رشته درس میخونه.راستش اصن بلد نیستم حاشیه برم و سریع میرم سر اصل مطلب.من و خواهرم از لحاظ ظاهر شبیه همیم فقط من سبزه هستم و ایشون پوستشون روشن تر و یه کم تپل تر هستن. ما هر دو تو یه دانشگاه درس میخونیم و تو این مدتی که من اومدم دانشگاه حتی یه نفر هم از من خوشش نمیاد.تا این سن هیچ پیشنهادی نداشتم و در صورتی که دوستام همشون برخلاف من هستن... خواهرمم کلی خواستگار داره ولی هیچکس از من خوشش نمیاد نمیدونم دلیلش چیه شاید به خاطر اینه که خیلی خجالتی هستم چون اعتماد به نفسم پایینه هروقت یه پسری داره نگام می کنه از ترس سرمو میارم پایین چون احساس می کنم خیلی زشتم و پسرا هم فقط به زیبا بودن توجه می کنن.خیلی ناراحت و افسرده شدم.نمیدونم واقعا ظاهره انسان چیزیه که دست خودش نیست یعنی این موضوع اینقد مهمه که بخاطرشون چشممونو به همه ی خوبی های دیگه فرد ببندیم? من کسی هستم که تا حالا کمترین ارتباط حتی در حد اس ام اس یا تو فیسبوک هم با کسی نداشتم بعضی وقتا با خودم میگم کاش یه کم اشتباه می کردم که حالا دلم نمی سوخت. من اخلاقم خوبه واسه همین دوستای دختر زیاد دارم ولی هیچ پسری تاحالا نشده که بهم ابراز علاقه کنه.خودمم ارتباطم با پسرا محدوده فقط در حد حرفای ضروری...نمی دونم واقعا افسرده شدم نمیخوام به هر قیمتی یکی ازم خوشش بیاد ولی دلم میگیره که تا این سن هیچ کس ازم خوشش نمیاد و احساس می کنم که اگه همین طور ادامه پیدا کنه هیچوقت ازدواج نمیکنم ومن نمیخام اینجوری بشه...هیچکس نمیخواد...کمکم کنین?چیکار کنم??
    ببینید خانوم
    من از طرف خودم میگم و کاری به بقیه ندارم
    ولی من یکی این رو که گفتید که " وقتی یه پسر بهم نگاه میکنه سرم و میندازم پایین"
    اصلا کاری ندارم دلیلش چیه
    ولی وقتی هی دختر رو نگاهم بهش بیفته و اینجوری حجب و حیا نشون بده اصن یعنی چجوری بگم ... بذار خودمونی بگم ...یعنی دلم قــَـــنج میره براش
    خدا پدرمتم بیامرزه که هزارتا اشغال به خودت نمیمالی و عمل نمیکنی که مثلا و به قول امروزی خوشگل شی( چون خوشگلی یه بعد زیادیش تو سادگیه به نظر من)
    بابا شما حیا داری که خودت بهش میگی خجالت
    ولی حیا هستش و همین باعث میشه پسر جماعت به خودش اجازه نده سریع بیاد و زرتی بهت ابراز علاقه کنه
    توی یه درخت میوه هایی که دم دست هستن و پایینن رو هر رهگذری میتونه بچینه
    اما اون میوه بالای درخت برای کسیه که شجاعت و پششتکار و صبر بالا رفتن از دختر رو داشته اشه
    یه مشت دختر قرطی دارن حال میکنن بعد شما نشستی با این فکرا خودتو اذیت میکنی؟؟؟؟؟
    ایشالا که همه چی درست میشه

2. 4 کاربر از پست مفید Mr.Anderson تشکرکرده اند .

capitan (جمعه 02 اسفند 92), fariba s (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (سه شنبه 29 بهمن 92), خیال (جمعه 02 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)