سلام آقای
mosiبه نظر می رسه با تعاریفی که کردین شما فقط از ایشون بدی ندیدید.و چیز دیگری از ایشون ندید که جذبتون کرده باشه! آیا درسته؟یعنی شما نکته منفی خاصی ندید و نکته مثبت خاصی هم ندید ؟
به نظر من ایشون باید برای شما جذابیت داشته باشن.حالا منظورم فقط جذابیت ظاهری نیست ها!منظورم جذابیت شخصیتی هم هست.البته به نظرم دو جلسه کمه.اما فکر کنم برای آقایون کافی باشه.اگه واقعا چهره براتون مهمه اصلا پا رو دلتون نذارید یا ببینید جذابیت های دیگه ایشون چه چیزهایی هست که می تونه براتون مساله چهره را بپوشونه .حتی شاید چهرشون را براتون زیبا کنه.من تاپیک های مختلف براتون می ذارم تا مطالعه کنید:صاحب تاپیک های زیر بعد از عقد در دلش علاقه به وجود نیامده:
کسی شرایط بدتر از این هم میتونه تجربه کنه؟
به خانمم علی رغم تفاهم کامل فکری و روحی و حتی اهداف هیچ علاقه ای ندارم چه کنم؟؟؟؟
اما صاحب تاپیک زیر به مرور جذب جنبه های دیگر زیبای دختر می شود و مساله چهره برایش حل می شود(لطفا پست های این تاپیک را دقیق بخونید.):
ظاهر و اندام دختری که به خواستگاریش رفتم اصلا شباهتی به ایده ال من نداره ولی ...
به هر حال باید همسر آیندتون همین قبل از عقد به دلتون بشینه و جذابیت هایی برای شما داشته باشه.حتی در نحوه صحبت و رفتار و....و گرنه هم خودتون و حتی بیشتر اون خانم در آینده آسیب می بینید.کامل بنشینید با خودتون فکر کنید.حتی اگه دیدید این دخترخانم ارزشش را دارد بیشتر باهاشون آشنا بشید.تا جذابیت های دیگرشون را هم ببینید.
ستم بادوستان هماهنگ شد.ببخشید مطالب تکراری هم داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)