به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 خرداد 94 [ 11:27]
    سطح
    18
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    42

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    سلام دوستان

ابتدا بازهم تشکرمی کنم
    یه خواهشی هم داشتم ازکارشناسان ودوستان صاحب نظر که اگر میشه درمورد دسته بندی معیارهام و چگونگی بررسی شناخت بیشتر طرف مقابل کمکم کنید.مخصوصا خط قرمزهای که باید درنظرد اشته باشیم برای ازدواج دوم درصورت انتخاب ایشون باتوجه به شرح حال و وضعیت و سابقه ی خودم و ایشون که بهتون گفتم .طریقه ی پیداکردن اون انگیزه های پنهان و آتش زیر خاکستری که شاید باشه .البته ایشون خیلی ریلکس و شاد هستن زیادگیر نمیدن یه جورایی هم هدفمنددارن میرن جلو ومنو هم مدنظر دارن به پیشرفت و راحتی منم خیلی اهمیت میدن
    پیشاپیش ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    شادی جان،

اشاره کردید که جذب زیبایی ظاهر شما شده. این یک فاکتور هست.

فاکتور دیگه ای که در تصمیم این آقا موثره، من فکر می کنم همون خصلت مردانه ای باشه که می خواد پیروز باشه، می خواد شکارش را صید کنه، می خواد به دست بیاره، این به دست آوردن براش لذت بخشه. مخصوصا بعد از بی وفایی که شما داشتید و غرورش را له کردید، می خواد خودش را و غرور له شده اش را احیا کنه.
    شاید خودش هم متوجه نباشه. اما مشاور می تونه کمکتون کنه، که آیا دنبال ترمیم زخمیه که خورده یا واقعا قصد ازدواج داره.

گفتید از نظر اقتصادی وضعیت خوبی نداره و همسر قبلی شما از نظر مالی خوب بودند.
    آیا شرایط مالی شما تغییر کرده که برای این آقا یک عامل در تصمیم گیری باشه.شیدای عزیز
    اگه منظورتون مهریه هست خیرایشون حتی کنجکاوی هم درباره ی وضعیت مالی من بعدازطلاق نکردن و من هم بابخشش تمامی حق وحقوقم طلاق گرفتم
    چون همسرقبلی باوجودوضعیت مالی خوب حتی یک هزارتومنم دینی به گردنش حس نکردکه بهم پرداخت کنه چون نمی خواست طلاقم بده گفت فقط اگه همه چی روببخشی طلاقت میدم

خیلی راحت نمی شه دونست بعد از ازدواج چه تغییری خواهد کرد،
    مگر این که انگیزه های پنهانش (ممکن از خودش هم پنهان باشه ) را پیدا کنی.
    مشاور خوب می تونه کمکتون کنه.خیلی نکته ی خوبی بود : "انگیزه های پنهان "

مسلمه که باید هر دو برید مشاوره. ولی می تونید جلسات جداگانه هم داشته باشید.

- - - Updated - - -

یه توضیحی هم می خوام بدم، خیلی شخصی است و اصلا پشتوانه علمی و ... نداره.
    نظر خودم هست.
    مردی که تا این حد عاطفی باشه، راحت نمی شه بهش تکیه کرد.

حتی عاشق ترین هم که باشی، وقتی اینطور بهت پشت کنن و برن، اون هم بخاطر مسائل مادی،
    من باشم طرفم برگرده، محاله قبولش کنم.

اما این مرد شما را قبول کرده و این به نظر من از ضعفشه! عزیزم همیشه دوست داشتن کسی ازروی ضعف نیست چندبارهم اشاره کردم ایشون خودشونم واقف هستن که اون زمان کاستی هایی داشتن و تومواردی به من قولهایی داده بودن که نتونستن اونجورکه بایدمنوراضی کنن معلومه که من یه شبه ازخواب پانشدم که بگم نمی خوامش یه تنش هایی بینمون بودکه ازمن زمان بیشتری خواستن من فقط بایدزمان بیشتری اون وقت میدادم که ندادم .یه جورایی حس می کنم خودایشون هم به دنبال کمی جبران هستن جداازدلخوری ها و دلشکستگی شون
    و همیشه می گم از آدم ضعیف باید ترسید.
    آدمهای قوی مردونه تر می جنگند، واضح ترند، شفاف ترند. تکلیفت باهاشون روشن تره.
    ضعیف ها بدجور ضربه می زنند.
    [QUOTE=نازنین2010;315585]خیلی با عجله نوشته هات را خوندم و این طور که متوجه شدم ایشون به خواستگاری شما هنوز نیومده (بعد از طلاقت ) فقط ارتباط تلفنی برفرار کرده و ابراز احساسات همیچین میشه گفت ضد و نقض (که دوست داره ولی ازت دلخوره ) خانواده اش به ازدواج شما راضی نیستند و تحت تاثیر زیبایی ات هست . هنوز به خانواده اش نگفته که اصلابدونیم نظرشون چیه البته کاملامیشه حدس زدکه مخالف میشن وراضی صددرصدنیستن شایدم نه به هرحال هنوزدرجه ی مخالفت و تاثیرشوروی ایشون نمی دونم اما رابطه ی بسیاربسیارخوب و صمیمی باخانواده اش داره
    حواست باشه که مطلقه هستی و خیلی راحت می تونه بازیت بده و بعد هم با خودش فکر که هر روز بایکی هستی

1-یه بار ازدواج کردی و هنوز اینو درک نکردی که اون شناخت واقعی و کامل بعد از ازدواج به وجود میاد !!!!!!!!!!!!!!! الان احساسات شما دو نفر غالبه نه منطق و عقلتون کاملا از نوشته هات معلومه
    2- یه سال باهاش دوست بودی هنوز میگی نشنا ختمش و باید دوباره باهاش دوست باشی !!!!!!!!!!!!! چند سال باید با یکی باشی تا بشناسیش؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم شناخت وضعیت شغلی و کلا وضعیت زندگیشه وخب سلامت روحی و اعصابش می خوام ببینم چه جوریه می خوام خیلی امتحانش کنم وخب اون ثبات کاری و مالی وحتی ثبات فکریش ببینم چه جوریه همونجورکه دوستان میگن یه موقع تغییرنکنه

4 - اگه ان اقا هنوز ازدواج نکرده تنها دلیلش شما نیستی ((((((((همونطور که خیلی از پسرا عاشق نیستد و هم سن ایشون هستند و هنوز مجردند ))) دلیل محکمتری که ایشون ازدواج نکرده اینه که دختر مورد نظرش را که مطابق با خواسته ای دلش و شرایط خودش باشه هنوز پیدا نکرده
    حالا هم گیر داده به به خانم زیبای مطلقه اون الان شدیدا تحت تاثیر نیازهای جنسی . جنسی .جنسی و عاطفی خودش هست خواهش میکنم واقع بین باش . بله درسته خودشم همینوگفت تو حرفاش که نتونسته کسی روپیداکنه که واقعاازش خوشش بیادیادوسش داشته باشه وتحت تاثیرنیازهای جنسی هم بله هست

5- ازدواج مقوله مهمی تو زندگی هر فرد هست و تمام مسیر زندگی را تحت تاثیر قرار میده پس در انتخابت دقت کن ساده نگیر و تحت تاثیر احساسات تصمیم نگیر اگه منطقت راضی به این وصلت نیست پس ردش کن و در موردش فکر هم نکن و بعدا که احساست درگیر بشه دیگه نمی تونی راحت عقب بکشی چون یه ضربه عاطفی دیگه میخوری والامامطلقه ها دیگه آب ازسرمون گذشته سِر شدیم به نظرم توی روندطلاق اونقدرازلحاظ روانی و احساسی همه نوع فشاری بهت واردمیشه که دیگه چیزی روت اثرنمی کنه

شما که برای بار دوم داری تصمیم به از دواج میکیری بدون اگه این دفعه موفق نباشی دیگه قضیه خیلی فرق داره با الان
    برا بار دوم شروع یه زندگی و خدای ناکرده دوباره طلاق فاجعه هست
    بله واقعازخدامی خوام انتخاب دومم خیلی کمکم کنه ان شالله که هرچی بشه خوب و به صلاح باشه

مطالب را نوشتی و راهنمایی خواستی منم یه چیزایی به ذهنم رسید کوتاه برات نوشتم (چون خیلی وقت ندارم )بدون اینکه بشناسمت پس اگه حرفام تلخ بود یا ناراحت شدی بدون که منظوری نداشتم
    نه عزیزم هیچ جای حوفاتون ناراحت کننده نبودخیلی خوب و عالی وکمک کننده هم بودممنون

توصیه دوباره کیکنم رو بند 5 حرفام بیشتر فکر کنی حتما[/QUOTE]

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    خب به نظر میرسه که تقریبا تصمیم نهایی ات رو گرفتی. ولی حداقل حضوری پیش یک مشاور آقا برین. لطفا این توصیه رو جدی بگیر.
    نه من هیچ تصمیمی نگرفتم من اصلا ایشون روبعدازاین چندسال ندیدم وازنزدیک حرف نزدم وهیچ حرف اساسی زده نشده نمی دونم شما چه طوری انقدر زود برداشت می کنیدخیلی هم 0 و صدی حرف می زنیدبه نظرم انعطاف شما کمی ، کم باشه
    پ.ن: یک حسی توی درون من امیدوار و متاسفانه خوشحال میشه که این آقای هموطن من اونقدر مرد باشه که براحتی تن به این حقارت نده و ضربه کاری خودش رو بعد از اینکه بهت رسید وارد کنه.
    چقدر شما سنگدلید برای این حسی که در درونتونه واقعا متاسفم .شمابامن که نه می شناسینم ونه منودیدین چطورمیتونیدانقدر ظالمانه فکرکنید وانرژی منفی تونو برای زندگیم بفرستین وای به حال دشمنانتون
    خیلی ناراحت شدم از ازاون حس تون که خوشحا ل میشه برای اون ضربه ی کاری واقعامتاسفم

شما برای نظرداادن وراهنمایی خیلی منطقی تر و راه گشاتر میتونید نظر بد ید و از عبارات و مفاهیم مناسب تری استفاده کنید نه اینکه بیایدفقط یه چیزی بگیدکه گفته باشید.
    چطور به خودتون اجازه میدید بگید تن به این حقارت نده چراازدواج بامن مایه ی حقارت میتونه باشه ؟ چون یه بار ازدواج کردم ؟چون دوسم داره ؟چون یه بار خطاکردم تو زندگیم ؟یعنی خطای بالاتری از مطلقه بودن نیست تو معیارهای یک مرد؟ من فکر می کنم که دوره زمونه ی این جور فکرکردن هابااین شدت تموم شده .یه زن ومرد مطلقه شهامت داشته که حداقل از اونجاکه اشتباهه برگرده و بچه ای رو بد بخت نکنه حداقل . من که اصلا معلوم نیست خودم به ایشون جواب مثبت بدم تازه نمی خوام خودخواه باشم که فقط به خود م فکر کنم زندگی مشترک چیزی نیست که به نفع یک طرف باشه. معنانداره. اگه قرارباشه خوشبختی باشه هردوخوشبخت میشن بدبختی هم باشه همین طور

من هم کاملا واقفم که مردی و مردونگی تواین دوره زمونه کاملا کمیابه .تنمون به تن یکی ازاون بدجور نامردهاشم خورد " اونی که شما شنیدی ما کشیدیم "
    لطفا شما دیگه درمورداون آقای هم وطن مرد هم دیگه نظرندید
    آقای هم وطن بی احساس و......
    ویرایش توسط shadi93 : یکشنبه 13 بهمن 92 در ساعت 21:27

2. 2 کاربر از پست مفید shadi93 تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 14 بهمن 92), toojih (یکشنبه 13 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)